Πάτρα: Στα social media έδειχναν αγαπημένοι η Ρούλα και ο Μάνος - Στα μηνύματα ήταν «στα μαχαίρια»

Τι αποκαλύπτει το Live News

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Στα social media έδειχναν αγαπημένοι η Ρούλα και ο Μάνος - Στα μηνύματα ήταν «στα μαχαίρια»

Η υπόθεση της Πάτρας και η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σταματούν να συγκλονίζουν το Πανελλήνιο, καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις). Το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 η εκπομπή Live News απέδειξε πως το ζευγάρι Δασκαλάκη ήθελε να δείχνει άλλη εικόνα από ότι πραγματικά συνέβαινε.

Στα social media ανέβαζαν φωτογραφίες μια χαρούμενης οικογένειας γεμάτης χαμόγελα, ενώ στα μηνύματα που αντάλλασσαν μεταξύ τους, φαίνετα ότι όλο αυτό απείχε παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέβαζε τα πάντα στο Facebook, η δημοφιλία άλλωστε είναι και αυτό που δεν μπορεί να του αντισταθεί. Την μία ανέβαζε φωτογραφίες με τα μεγάλα κορίτσια να πλάθουν κουλουράκια, ενώ την άλλη περίμενε αγωνιωδώς το νέο τραγούδι του Δασκαλάκη.

Βέβαια όσο συνέβαιναν αυτά το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει και ο Μάνος είχε φύγει από το σπίτι. Και ενώ δήλωνε περήφανη για τον τραγουδιστή άντρα της, στα μηνύματα έδειχνε τον πραγματικό της εαυτό.

Τα μηνύματα αποκαλύπτουν την πραγματική σχέση Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου

Ρούλα: Μήπως και σου πάρουμε ένα ευρώ παραπάνω και δε βγάλεις τραγούδι εις βάρος του παιδιού σου. Να γίνεις διάσημος που έχασες το παιδί σου. Να σε λυπηθούν οι θαυμαστές.

Μάνος: Κάτσε να δεις πώς σφίγγεται ο κ@@ς σου. Να καταλάβεις πώς γίνεται.

Ρούλα: Νομίζεις ότι με νοιάζουν τα λεφτά σου; Μη δώσεις ευρώ.

Μάνος: Όχι παιδί μου.

Ρούλα: Κράτα τα.

Δημοσίως βέβαια, η Ρούλα δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστριά του. «Η πρώτη σου προσωπική δουλειά με σίγουρη επιτυχία, ο κόπος οι ατελείωτες ώρες πρόβας θα ανταμείβονται μέρα με τη μέρα γιατί το αξίζεις. Καλή αρχή αγάπη μου!» έγραφε.

Με τον Μάνο να απαντά: «Σε ευχαριστώ πολύ μάτια μου!!!».

Ενώ στα μεταξύ τους μηνύματα του είχε προτείνει: «Κάνε τα λεφτά σου μασούρι μπας και πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω εις βάρος του θανάτου των παιδιών που τραγουδάς και τα ανεβάζεις για να σε λυπηθούν. Είσαι το λιγότερο που μπορώ να πω ένα τίποτα. Και πήγαινε κάνε τα παράπονα ότι σε βρίζω».

Η Ίριδα φεύγει από τη ζωή, ο Μάνος ξαναφεύγει από το σπίτι και ακολουθούν διάλογοι που αποκαλύπτουν την ένταση που επικρατούσε με την μικρή Τζωρτζίνα να πρωταγωνιστεί άθελα της στις μεταξύ τους διενέξεις.

Ρούλα: Πάρε τα πράγματα σου όπως εσύ ζήτησες, στο κάναμε και εύκολο όπως ζήτησες. Και άσε μας στην ησυχία μας.

Μάνος: Δεν ντρέπεσαι ρε, συνεχίζεις;

Ρούλα: Τρέξε εσύ που το έχεις ανάγκη και ήμασταν εμπόδια.

Στην ανάρτηση για τον θάνατο της Ίριδας θα συμπεριλάβει και τον Μάνο Δασκαλάκη, διατηρώντας τον πρώτο πληθυντικό.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τα μηνύματα συμπαράστασης στο χαμό κι αυτό του παιδιού μας».

Δε θα τον συμπεριλάβει όμως στην ανάρτηση για τη μαύρη επέτειο της Μαλένας λίγες μέρες μετά καθώς είχε προηγηθεί ο παρακάτω διάλογος.

Ρούλα: Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το ΦΜΠ;

Μάνος: Γιατί;

Ρούλα: Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα.

Μάνος: Μη δημοσιεύεις τίποτα στο ΦΕΙΣ και μη με ταγκάρεις πουθενά, δε θέλω να ανέβει τίποτα από μένα, θα σε ξεμπλοκάρω τώρα.

Στους αποκαλυπτικούς διαλόγους που ανταλλάσσει το ζευγάρι, η Ρούλα θα τον κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές για εξωσυζυγικές σχέσεις. Ωστόσο με ανάρτηση της ευχόταν.

«Χρόνια πολλά στους άντρες που επιλέγουν την ΜΙΑ και δεν τους νοιάζει το φθηνό και το εύκολο».

«Μόλις μάθει (η Τζωρτζίνα) ότι είχες και γκόμενα και σε δέχτηκα, θα καταλάβει ακόμα καλύτερα», έλεγε σε SMS της η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Στον άντρα που δεν έχει χαρέμι αλλά μια και μοναδική βασίλισσα στην καρδιά του».

«Να πεις (στην Τζωρτζίνα) ότι με είχες κάνει ‘τάρανδο’».

«Ρε Μάνο εδώ κράταγα καλά και την εποχή τότε που ήθελες να μας παρατήσεις για την γκόμενα, δεν θα κρατήσω τώρα; Εννοείται αυτό».

Μακροσκελείς ήταν και οι αναρτήσεις τους στις επετείους του γάμου τους.

«Και κάπως έτσι έγιναν 8 χρόνια φαγούρας! Χρόνια μας πολλά!».

«Πέρασαν 8 χρόνια από εκείνο το μεσημέρι. Να ‘μαστε καλά να συνεχίσουμε με υγεία και υπομονή».

Ρούλα: Και πολύ καλά θα κάνεις να μην ξανά ασχοληθείς μαζί μου, ούτε με το παιδί.

Μάνος: Άντε καληνύχτα

Τα επίμαχα SMS αποτελούν μέρος της δικογραφίας με τις αρχές να διερευνούν το κατά πόσο οι τεταμένες σχέσεις και οι κυκλοθυμικές συμπεριφορές του ζευγαριού σχετίζονται με την απόλυτη τραγωδία με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Η ανάρτηση της Πισπιρίγκου τη μέρα θανάτου της Μαλένας

Ακόμη μία ημέρα που οι αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη διαδέχονται η μία την άλλη, με πιο πρόσφατες την κατάθεση της νοσοκόμας για την κεταμίνη που κρατά στα χέρια του ο Τριανταφυλλόπουλος αλλά και τις περίεργες ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που αγαπούσε να βλέπει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, αναμένεται με αγωνία το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που θα ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου τους ενώ την ίδια στιγμή το Πρωινό αποκάλυψε για πρώτη φορά, την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 13 Απριλίου του 2019, τη μέρα δηλαδή που έφυγε από τη ζωή η Μαλένα σε ηλικία 3,5 μόλις ετών.

«Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Καλό σου ταξίδι όμορφη μου» έγραφε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνόδευε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της Μαλένας.