Αιγάλεω: 55χρονος νηπιαγωγός συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου κοριτσιού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιγάλεω: 55χρονος νηπιαγωγός συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου κοριτσιού

Πολλές είναι οι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικα παιδιά που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, ακόμα και από διάσημες προσωπικότητες με τελευταία την υπόθεση του ντράμερ από τους Πυξ Λαξ. Άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 2/6, όμως, στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα σε παιδικό σταθμό της περιοχής.

Σεξουαλική παρενόχληση από νηπιαγωγό σε 5χρονο κορίτσι

Πρόκειται για έναν 55χρονο νηπιαγωγός, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία γονέων για σεξουαλική παρενόχληση στην 5χρονη κόρη τους. Μια συνάδελφος του νηπιαγωγού, τον είδε κατά τη διάρκεια διαλείμματος να πλησιάζει το κοριτσάκι και να το φιλάει στο λαιμό.

Η ίδια κινήθηκε άμεσα και ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού. Ο πατέρας της ανήλικης, μάλιστα, τυγχάνει να είναι αστυνομικός. Έτσι, υπέβαλλαν μήνυση κατά του 55χρονου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του.

Αστυνομία

Ο φερόμενος δράστης αρνήθηκε οποιαδήποτε άσεμνη πράξη κατά του παιδιού και δικαιολόγησε την επαφή του με την μικρή κοπέλα λέγοντας ότι είδε μόνο του το παιδί στο διάλειμμα και πήγε να το ενθαρρύνει να πάει να παίξει με τα αλλά παιδιά. Προς υπεράσπισή του είπε, ακόμα, πως δεν έχει δικά μου και τα υπέρ αγαπά και πως έτσι συμπεριφέρεται με όλα.

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου ανέφερε πως μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει κάποιο παράπονο για τη συμπεριφορά του 55χρονου, ωστόσο γνώριζαν ότι η συμπεριφορά του είναι διαχυτική.

Ο νηπιαγωγός που κατηγορήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά παρόλα αυτά, όταν οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, η υπόθεση πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Κεντρική και εσωτερική φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Κυψέλη: "Σάτυρος" τρομοκράτησε κοπέλες – Τις ακολούθησε και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αττικής έχουν μπει οι καταγγελίες δύο νεαρών κοριτσιών, για έναν «σάτυρο» ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά τους και τις τρομοκράτησε με τις άσεμνες πράξεις του.

Το πρώτο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (20/3) όταν δύο φίλες επέστρεφαν στο σπίτι της πρώτης στην περιοχή της Κυψέλης.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουν, αντιλαμβάνονται ότι ένας άγνωστος άνδρας της ακολουθεί, ανοίγουν το βήμα τους και μπαίνουν άρον – άρον στην πολυκατοικία, κλειδώνοντας την πόρτα. Εκεί, από τον κοινόχρηστο χώρο της εισόδου, βλέπουν τον άγνωστο άνδρα να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τα γενετικά του όργανα και προχωρώντας σε... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr