Δολοφονία Καραϊβαζ: Εικασίες για εμπλοκή τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος στην υπόθεση

Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δολοφονία Καραϊβαζ: Εικασίες για εμπλοκή τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος στην υπόθεση

Εκτός από την υπόθεση της Πάτρας και την απάντηση του Πέτρου Κουσουλού για το περιστατικό με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ασχολήθηκαν για ακόμη μία φορά με την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβαζ, καθώς ακόμη και σήμερα, ένα χρόνο και μετά δεν έχει βρεθεί λύση στο ποιος κρύβεται από πίσω.

Οι νέες εικασίες για τη δολοφονία του Καραϊβαζ

Πιο συγκεκριμένα ο εν πρώην ταξίαρχος Κατερινόπουλος σχολίασε πως μπορεί να υπάρχει συσχετισμός και εμπλοκή της τρομοκρατίας, καθώς ο αείμνηστος δημοσιογράφος έγραφε αρκετά για αυτά τα θέματα, με το οργανωμένο έγκλημα, και αναρωτιέται αν οι Αρχές έχουν εξετάσει αυτή την παράμετρο.

«Ήταν ένα έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας»

Το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί με την άγρια δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος άφησε πριν από έναν χρόνο την τελευταία το πνοή στην άσφαλτο μετά από τις σφαίρες που δέχτηκε.

Έτσι, οι δικοί του άνθρωποι έκαναν τρισάγιο στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του. Μάλιστα, τραγική φιγούρα ήταν η σύντροφός του, Στάθα Καραϊβάζ η οποία θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την στυγερή δολοφονία που της στέρησε τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει: «Είχα την τύχη και την ευτυχία να είμαι σύντροφος του Γιώργου από τα 20 μέχρι και την ώρα που έφυγε. Ο Γιώργος, όπως όλοι ξέρετε, ήταν ένας καλό και καθαρός άνθρωπος.

Αυτό που εγώ ζητάω και θέλω όλοι μαζί σήμερα που είμαστε εδώ, είναι η δολοφονία του Γιώργου να θεωρηθεί ως ένα έγκλημα κατά της δημοσιογραφίας και ελευθερίας λόγου και κατά ενός ανθρώπου που απλά και μόνο έκανε την δουλειά του».