Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι δηλώσεις του δικηγόρου της πρώην γυναίκας του 50χρονου γυμναστή

«Ο άνθρωπος αυτός πριν την αυτοκτονία...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι δηλώσεις του δικηγόρου της πρώην γυναίκας του 50χρονου γυμναστή

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με τον θάνατο του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας πριν προβεί στην πράξη του έστειλε ένα email σε φιλικά του πρόσωπα, το οποίο δημιουργεί ερωτήματα.

Να τονίσουμε εδώ πως χωρίς να είναι ξεκάθαρα τα αίτια, που τον οδήγησαν στην πράξη του, ακούγεται πως εξαπατήθηκε οικονομικά από την πρώην γυναίκα του. Για να διαλευκανθεί λοιπόν το όλο ζήτημα την Παρασκευή 3/6 το T-Live φιλοξένησε με κλήση τον δικηγόρο της γυναίκας, ο οποίος μετέφερε όλα τα στοιχεία, που έχει για την ώρα και καταρρίπτουν τις φήμες.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της πρώην γυναίκας του 50χρονου γυμναστή

«Όπως προκύπτει από το υλικό που έχω στη διάθεσή μου, η εντολέας μου χώρισε από τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα, στενοχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει σπίτι. Εκείνη αρνείτο καθώς χώρισαν λόγω του χαρακτήρα του.

Ανυπόστατο και ανύκουστο το θέμα των 400.000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός πριν την αυτοκτονία, εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει».

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον 50χρονο γυμναστή

Η πόλη της Θεσσαλονίκης και γενικότερα τα εγχώρια μέσα έχουν συγκλονιστεί με την τραγική είδηση θανάτου του 50χρονου γυμναστή, η οποία αποφάσισε την Τρίτη 31/5 να δώσει μόνος του τέλος στη ζωή του. Μέσα από την εκπομπή Live news έγινε γνωστή η σχέση του με τον δικηγόρο της Πισπιρίγκου και το τηλεφώνημά τους πριν φύγει από τη ζωή.

Στη συνέχεια της ροής βγήκαν και τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του άντρα στη περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο μέρες μετά το τραγικό συμβάν, δηλαδή την Πέμπτη 2/6. Φίλοι λοιπόν, συγγενείς και άνθρωποι που τον γνώριζαν βρέθηκαν στο σημείο να τον αποχαιρετήσουν λέγοντας του το τελευταίο αντίο.