Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή...» - Τι αναφέρει η πρώην σύντροφός του

«Απλά ο Γιώργος ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτοκτονία Θεσσαλονίκη: «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή...» - Τι αναφέρει η πρώην σύντροφός του

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριο του το μεσημέρι της Τρίτης 31/5. Μια μέρα μετά την κηδεία του και συγκεκριμένα την Παρασκευή 3/6 η πρώην σύντροφός του μίλησε στο Βεργίνα TV και έκανε λόγο για... «παιδί μάλαμα».

Οι δηλώσεις της πρώην συντρόφου του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε

«Θα μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι αυτός που το γράφει, αλλά επειδή στο τέλος οι αναφορές που έκανε για τον Θεό, για τους αθλούμενους και γι’ αυτούς τους ανθρώπους που τον αγαπάνε που ζήτησε συγγνώμη, είναι λόγια του Γιώργου και είμαι σίγουρη ότι τα έγραψε αυτός και τις καταστάσεις που τον έφεραν σε αυτό το σημείο.

Παρ’ όλα αυτά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος έκανε αυτό επειδή είχε πάθει ερωτική απογοήτευση ή επειδή έχασε τα λεφτά του απλά. Απλά ο Γιώργος ήταν ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και ίσως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ότι την πάτησε με άτομα που είχε εμπιστευτεί. Ήταν ίσως εγώ θεωρώ θυμωμένος με τον εαυτό του που έφτασε στο σημείο να του πάρουν όλη την περιουσία».

Σοκάρουν οι δηλώσεις του δικηγόρου της πρώην γυναίκας του 50χρονου γυμναστή

Ο άνδρας πριν προβεί στην πράξη του έστειλε ένα email σε φιλικά του πρόσωπα, το οποίο δημιουργεί ερωτήματα.

Να τονίσουμε εδώ πως χωρίς να είναι ξεκάθαρα τα αίτια, που τον οδήγησαν στην πράξη του, ακούγεται πως εξαπατήθηκε οικονομικά από την πρώην γυναίκα του. Για να διαλευκανθεί λοιπόν το όλο ζήτημα την Παρασκευή 3/6 το T-Live φιλοξένησε με κλήση τον δικηγόρο της γυναίκας, ο οποίος μετέφερε όλα τα στοιχεία, που έχει για την ώρα και καταρρίπτουν τις φήμες.

«Όπως προκύπτει από το υλικό που έχω στη διάθεσή μου, η εντολέας μου χώρισε από τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν. Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα, στενοχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει σπίτι. Εκείνη αρνείτο καθώς χώρισαν λόγω του χαρακτήρα του.

Ανυπόστατο και ανύκουστο το θέμα των 400.000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός πριν την αυτοκτονία, εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει».