Πάτρα: Το πρόσωπο "κλειδί" στον θάνατο της Ίριδας - Η κατάθεσή της φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση

Τι θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες μέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Το πρόσωπο

Μία νέα σημαντική κατάθεση θα δοθεί τις επόμενες ημέρες σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας, του ενός από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, των οποίων η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, την ώρα που σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε και μια γραφολόγος για την Τζωρτζίνα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, πρόκειται για τη κατάθεση μίας καρδιολόγου από την Πάτρα, η οποία είχε κάνει υπέρηχο καρδιάς στην Ίριδα λίγες ημέρες πριν πεθάνει από ανακοπή, με την αιτία να αποδίδεται στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Η καρδιολόγος είχε εντοπίσει ένα μικρό φύσημα στην καρδιά της Ίριδας, το οποίο χαρακτηρίστηκε άνευ σημασίας. Το φύσημα αυτό είχε εντοπίσει και η οικογενειακή παιδίατρος των τριών κοριτσιών, η οποία πιθανότατα θα κληθεί να καταθέσει. Οι καταθέσεις της καρδιολόγου και της παιδιάτρου που εξέτασαν την Ίριδα είναι σημαντικές για την υπόθεση, καθώς και οι δύο δεν είχαν διαπιστώσει εάν υπήρχε μικρός αριθμός καρδιακών παλμών.

Η κατάθεση από την καρδιολόγο της Ίριδας

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου χορεύει ζεϊμπέκικο 15 μέρες μετά τον χαμό της Μαλένας

Συνεχίζει να απασχολεί η υπόθεση της Πάτρας, καθώς η συμπεριφορά των εμπλεκομένων παρελκύει πολύ από την αναμενόμενη και αυτό είναι πολύ δυσκολοχώνευτο. Από την μία η Ρούλα Πισπιρίγκου ταύτιζε τον εαυτό της με την Παναγία και από την άλλη η μητέρα της, δείχνει ένα τελείως απαθές πρόσωπο.

Το πρωί της Παρασκευής 3/6, η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως μερικές μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε σε ταβέρνα και μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα πολλοί θαμώνες αισθάνθηκαν άβολα με αυτή την κίνηση της κ. Λεγάτου και έφυγαν από το μαγαζί.

Εσείς έχετε πάει στις κηδείες των παιδιών;

«Βεβαίως! Και στα τρία παιδιά είχαμε πάει αλλά αυτό που μου ‘κανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν στο μικρό το μωράκι, την Ίριδα. Η μαμά της ήταν μαζί με την άλλη την κόρη στην κουζίνα και κουβεντιάζανε χαμηλοφώνως… Κάτι ακούσαμε και αισθανθήκαμε τόσο χάλια που σηκωθήκαμε και φύγαμε».

Τι ακούσατε δηλαδή;

«Κουβέντιαζε η μαμά της μαζί με την αδελφή, που ήταν έγκυος η Ρούλα για να «ρίξουνε» το παιδί. Είχανε την Ρούλα μαζί και της έλεγαν «να το ρίξεις». Δηλαδή, αυτό… και φύγαμε, φύγαμε, φύγαμε! Δηλαδή ήταν τρελό!»

Αυτό έγινε παραμονή της κηδείας της Ίριδας;

«Ναι».

Εσείς τους είδατε καθόλου, κατά τη διάρκεια του πένθους τους και στα τρία τα παιδιά, να διασκεδάζουν όπως ακούγεται;

«Εννοείται! Σε μαγαζί, στην Αχαΐα που η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο! Μετά τον θάνατο… η Μαλένα ήτανε, που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Έγινε χαμός εκεί… Την βλέπανε, ο κόσμος, κι εμείς απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της! Φύγαμε άρον άρον, όλοι, άδειασε το μαγαζί, γιατί φαντάσου ότι εμείς αισθανθήκαμε χάλια».