Θεσσαλονίκη: Άνδρας εισέβαλε με πυροβολισμούς σε πολυκατοικία - Ούρλιαζε «Βιάζουν τη γυναίκα μου»

Προκάλεσε και τροχαίο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Άνδρας εισέβαλε με πυροβολισμούς σε πολυκατοικία - Ούρλιαζε «Βιάζουν τη γυναίκα μου»

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης η είδηση πως ένας άντρας ξεκίνησε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ τόσο στο κτίριο όσο και έξω από αυτό.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είναι ένοικος διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο της εν λόγω πολυκατοικίας, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι φώναζε ακατάληπτα πράγματα ενώ πυροβολούσε. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσαν και οι Αρχές όπου εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Να τονίσουμε πως ο δράστης πρόλαβε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και διασχίζοντας την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, έφτασε μέχρι την περιοχή τoυ ΤΙΤΑΝ αφού πρώτα προκάλεσε τροχαίο με διερχόμενο ΙΧ το οποίο και εγκατέλειψε, ενώ εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας. Από την άλλη, μια 14χρονη από την Θεσσαλονίκη άρπαξε σάντουιτς από ψητοπωλείο και έφαγε ξύλο από τον ιδιοκτήτη

Οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό στην Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: 54χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά 42χρονο

Μετά τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, νέο συμβάν έγινε στην συμπρωτεύουσα το πρωί του Σαββάτου 14/5, όταν την προηγούμενη μέρα 54χρονος μετέβη σε πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων στο Καλοχώρι, ιδιοκτησίας του 42χρονου φίλου του και πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Για ποιο λόγο τον πυροβόλησε

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες ο 54χρονος μετέβη σε πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων στο Καλοχώρι, ιδιοκτησίας του 42χρονου φίλου του και πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ακολούθως, ο 54χρονος τον μετέφερε σε Κέντρο Υγείας και αποχώρησε. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός του δράστη ήταν να πυροβολήσει τον σκύλο του 42χρονου, ο οποίος τον είχε δαγκώσει.Το κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν σε άλλη πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.