«Εγώ τι να σας πω;» - Ξέσπασε στον αέρα του T- Live ο ετεροθαλής αδερφός του Γιώργου Τράγκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ τι να σας πω;» - Ξέσπασε στον αέρα του T- Live ο ετεροθαλής αδερφός του Γιώργου Τράγκα

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 ο ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο T-live για την έκταση που έχει πάρει ο θάνατος και η περιουσία του αδερφού του. Μάλιστα εξέφρασε και δημόσια τη δυσαρέσκειά του στην αποποίηση της περιουσίας, από τον γιο του δημοσιογράφου, Φρέντυ.

Κόλαφος ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα στο T-live

«Εσείς είσαστε δημοσιογράφοι, εσείς ξέρετε. Συνάδελφός σας ήταν. Βγήκε το όνομα μίας αξιοπρεπούς οικογενείας Τράγκα στη ρούγα που λένε. Ντρέπομαι και έχω νευριάσει και με συγχωρείτε που σας μιλάω και απότομα. Να διασύρεται το όνομά μας; Το όνομα της οικογενείας Τράγκα; Και να διασύρονται και τα παιδιά του; Και που να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά. Που να το ξέρω εγώ;» σημείωσε ο ετεροθαλής αδελφός του στο T-live.

«Δεν ξέρω τι έκανε… Ας ψάξει το κράτος να τα βρει. Εγώ τι να σας πω; Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος και μεγάλος άνθρωπος» συνέχισε ο ετεροθαλής αδελφός του.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε, μετά το δεύτερο διαζύγιο του εκδότη δεν είχαν σχέσεις. «Μου είχε πει ότι θα ζει τον μισό χρόνο στη Γαλλία. Αυτό ήξερα μόνο. Εγώ με τον ετεροθαλή αδελφό μου δεν είχα σχέσεις μετά το διαζύγιό του από τη Ντόρα. Είχαμε να μιλήσουμε 20 χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Δεσμεύτηκε και η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, βγήκαν νέες πληροφορίες για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα καθώς δεσμεύτηκε και η περιουσία της συζύγου του όπου αναμένεται να ξεκινήσει η έρευνα και για τα δικά της οικονομικά της στοιχεία.

Μεταξύ άλλων, η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον επικεφαλή της Αρχής η ίδια είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων, την ίδια ώρα που ο ετεροθαλής αδερφός του ξέσπασε φανερά (δείτε εδώ τι συνέβη).