Ραγδαίες οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας: Πώς η Πισπιρίγκου «φίμωσε» το οξύμετρο της Tζωρτζίνας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας:  Πώς η Πισπιρίγκου «φίμωσε» το οξύμετρο της Tζωρτζίνας

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/6) μέσα από την εκπομπή «Live News» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του MEGA ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγήκαν σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς υπάρχει μυστήριο πέπλου σχετικά με το οξύμετρο της Tζωρτζίνας.

Μάλιστα, από την άλλη, αποκαλύφθηκε και ο λόγος που απορρίφθηκε το αίτημα για επανέλεγχο στο αίμα της 9χρονης την ώρα που η Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού αφού κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της ίδιας της της κόρης. Συγκεκριμένα, όλα τα στοιχεία φαίνεται να "καίνε" για τα καλά την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πώς η Πισπιρίγκου «φίμωσε» το οξύμετρο της Tζωρτζίνας

«Νομίζω είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα»

Καλεσμένος στο πλατό και την παρέα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 8/6 ήταν ο Πέτρος Κουσουλός, ένας εκ των ανθρώπων που εδώ και καιρό ασχολείται ενεργά με τον υπόθεση της Πάτρας, και έχει συνεισφέρει σε τεράστιο βαθμό στην προσπάθεια επίλυσης της υπόθεσης με τα ρεπορτάζ του.

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για το θέμα καθώς θέλησαν να μάθουν και ποια είναι σήμερα η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μετά από αυτή την ερώτηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.