«Ο κάθε μάρτυς έχει δικαίωμα...» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζει την κατάθεση της κυρίας Κούρκουλα στην υπόθεση Λιγνάδη

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Πρωινού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ο κάθε μάρτυς έχει δικαίωμα...» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάζει την κατάθεση της κυρίας Κούρκουλα στην υπόθεση Λιγνάδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού σχετικά με την κατάθεση της κυρίας Κούρκουλα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος πρόσφατα διεγράφη από το Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10/6 στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Ο κάθε μάρτυς έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται το φίλο του ή να παρουσιάζει την αλήθεια, όπως αυτός την εκλαμβάνει. Αρκεί να έχει τη συζήτησή του καθαρή», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ο συλλογισμός για πολιτική σκοπιμότητα είναι περιπλεγμένος και εγώ δεν τον καταλαβαίνω».

«Ο καθένας καταθέτει ό,τι πιστεύει. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Η δικαιοσύνη ως ανώτατη αρχή θα κρίνει αν λέμε αλήθεια ή ψέματα, κατά συνείδηση ή από συμφέρον. Όλοι γνωρίζαμε πως ήταν φίλοι, δεν ήταν κρυφό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Η υπόθεση του κυρίου Λιγνάδη είχε πάει στο πειθαρχικό»

Το πρωί της Πέμπτης (2/6) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες τον "καίνε".

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει πάει στο πειθαρχικό. Το πειθαρχικό επειδή ο κύριος Λιγνάδης είχε ήδη συλληφθεί όταν ξέσπασε όλα αυτό και ήρθαν οι καταγγελίες, έστειλε όπως έχει δικαίωμα από το καταστατικό όλη την υπόθεση στο διοικητικό και το διοικητικό συμβούλιο σύσσωμο και παμψηφεί έφερε το θέμα στη γενική συνέλευση.»