Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η αδερφή της Κάρολαιν - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο η αδερφή της Κάρολαιν - Τι συνέβη;
Ενημέρωση 10.06.2022 18:33
Από Ίρις Βίλα

Το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) μέσα από την εκπομπή «T-Live» προβλήθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών καθώς εδώ και 20 ημέρες η αδερφή της Κάρολαιν βρίσκεται στην Αλόννησο μαζί με τον μικρότερο γιο της

Την ίδια ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος είναι και ο δολοφόνος της αδερφής της ζητάει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, η Ντόνα ζει στις Φιλιππίνες μαζί με τα τρία παιδιά της και τον σύζυγό της.

Η ίδια ωστόσο ήρθε στην Ελλάδα μόνο με τον 4χρονο γιο της, ο οποίος είναι πιο κοντά στην ηλικία με την μικρή Λυδία, η οποία σήμερα είναι 2 ετών.

Στην Αλόννησο η αδελφή της Κάρολαιν

Βροχή απειλών από συγκρατούμενούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Σε νέες δηλώσεις στην κάμερα του Αντ1 προχώρησε o συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μετά τον καταδικασμό του για την δολοφονία της Καρολάιν, και επιμένει να μην υπάρξει μεταγωγή σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενος λόγους προστασίας του ίδιου.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, αντιδρά στην εντολή της διοίκησης της φυλακής για διακοπή των ημερομισθίων που έκανε μέσα στον Κορυδαλλό, καθώς σύμφωνα με την πειθαρχική διαδικασία που έχει κινηθεί εναντίον του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε βιντεοκλήση μέσα από την φυλακή, με κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του.

Ο κατάδικος αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει την συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου των Φυλακών, ζητώντας να μην υπάρξει συνέχιση της τιμωρίας του και να επανέλθει στα μεροκάματα, τα οποία μειώνουν την ποινή που θα εκτιθεί, καθώς μετρούν «διπλάσια» την ημέρα που περνά ο εργαζόμενος κρατούμενος μέσα στην φυλακή.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε ακόμη πως ο πελάτης του και ο ίδιος επιμένουν να μην υπάρξει μεταγωγή του δολοφόνου της Καρολάιν σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενοι λόγοι προστασίας του.

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης άλλοι κρατούμενοι, που μετάγονται για λίγο στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εμφανιστούν στην Δικαιοσύνη στο πλαίσιο κάποιας έρευνας ή κάποια δίκη, έχουν εκτοξεύσει απειλές κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για αυτό και εκείνος ζητά να παραμείνει στην Φυλακή Κορυδαλλού, που θεωρείται ως ασφαλής φυλακή για τους κρατούμενους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταφέρεται στις φυλακές Μαλανδρίνου - Πώς θα είναι το κελί του

Τα ''πήρε'' στο κρανίο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Το δημόσιο ξέσπασμα του Βασιλάκου

Share