Δύσκολες ώρες για τον Άρη Πορτοσάλτε - Επιτέθηκαν στο σπίτι του

«Έχουμε τρομοκρατία...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Άρη Πορτοσάλτε - Επιτέθηκαν στο σπίτι του

Το πρωί της Τρίτης 14/6 έγινε γνωστή μια στενάχωρη είδηση, που αφορά στον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος μίλησε ο ίδιος ανοιχτά για το γεγονός μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκαι. Ο δημοσιογράφος υπέστη επίθεση στο σπίτι του με γκαζάκια και έντρομος μίλησε από το πλατό για αυτή.

Να τονίσουμε εδώ πως πριν από δύο χρόνια του είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και για το λόγο αυτό θέλησε να τονίσει πως δεν αισθάνεται να ζει σε μια δημοκρατική χώρα. Για τρομοκρατία μίλησε και θεωρεί πως η ζωή η δική του αλλά και της οικογένειας του τίθεται σε κίνδυνο λόγω του επαγγέλματος του και λόγω του ότι εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του και σε κάποιους αυτό δεν αρέσει.

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

«Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς, έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου».

Ποιος είναι ο Άρης Πορτοσάλτε που δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι δημοσιογράφος και διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού Skai 100.3 και του τηλεοπτικού καναλιού Skai TV. Είναι δημοσιογράφος από το 1984. Το 1989, ξεκίνησε ως δημοσιογράφος εφημερίδων. Στη συνέχεια συνέχισε ως ραδιοφωνικός παραγωγός για το Skai 100.3.

Άρης Πορτοσάλτε