Το «μήνυμα» της Πισπιρίγκου στον Κοκκινόπουλο για τα εγκλήματά της - Η απάντηση του σκηνοθέτη

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το «μήνυμα» της Πισπιρίγκου στον Κοκκινόπουλο για τα εγκλήματά της - Η απάντηση του σκηνοθέτη

Μπορεί να έχει καταλαγιάσει λίγο η υπόθεση της Πάτρας, όμως τα νέα δεδομένα έρχονται να ανάψουν και πάλι την φλόγα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, φαίνεται πως περίμενε ότι η υπόθεση θα πάρει τέτοια τροπή (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις).

H 33χρονη, που θεωρείται κύρια ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα όσα έγραφε αποτελούν βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προμελετήσει το τι θα συμβεί

Μάλιστα οι αναρτήσεις της ρίχνουν φως σε διάφορες πτυχές της ψυχικής της υγείας. Σε μια από αυτές η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δημοσιεύσει μια εικόνα από μια χιουμοριστική σελίδα του Facebook η οποία έγραφε, «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή».

Φυσικά η ανάρτηση έπεσε στην προσοχή του σκηνοθέτη, ο οποίος την ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και έγραψε «Πες το και έγινε».

Κοκκινόπουλος - Πισπιρίγκου

Μετρούν αντίστροφα για το πόρισμα θανάτου Μαλένας και Ίριδας

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, και όπως αναφέρουν οι ειδικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, πρόκειται να έχουμε μία εβδομάδα αποκαλύψεων και καταιγιστικών εξελίξεων.

Όπως μετέφερε στο T-live η δημοσιογράφος Ηρώ Καρυοφίλλη το μεσημέρι της Τρίτης 14/6, το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί στις 17 Ιουνίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά από την ημερομηνία που αρχικά αναμενόταν.

Οι δύο ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, έχουν καταλήξει στο μεγαλύτερο ποσοστό στο τι οδήγησε στον θάνατο τα άλλα δύο παιδάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του Alpha λοιπόν, το πόρισμα σίγουρα και σε καμία περίπτωση δεν θα αναφέρει ως αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια. «Η απάντηση που έλαβα από τις Αρχές είναι ότι δεν θα λέει παθολογικά αίτια» διευκρίνισε χαρακτηριστικά η Ηρώ Καρυοφίλλη.