«Πάντα υπάρχει μια κ@αρ@όλα που...» - Η αναφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στο τρίτο πρόσωπο

«Στους δύο τρίτος δεν χωρεί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πάντα υπάρχει μια κ@αρ@όλα που...» - Η αναφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στο τρίτο πρόσωπο

Σε μια ανάρτηση όλο νόημα είχε προχωρήσει το 2015 η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απευθυνόμενη τόσο στον Μάνο Δασκαλάκη όσο και στο τρίτο πρόσωπο της σχέσης τους.

Εκτός λοιπόν από τις αναρτήσεις που έδειχνε την έλλειψη εμπιστοσύνης της προς τους άντρες, η Ρούλα σε μια άλλη, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Στους δύο τρίτος δεν χωρεί, όμως πάντα υπάρχει μια κ@αρ@ολα που δεν ξέρει να μετράει χαχα!!! Καλησπέρα σας...».

Την εν λόγω ανάρτηση έφερε στο φως το πρωί της Πέμπτης 16/6 η εκπομπή Πρωινό και είναι ξεκάθαρο πως η Ρούλα έκανε λόγο για την γυναίκα με την οποία βρισκόταν έπειτα σε σχέση ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η αναφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στο τρίτο πρόσωπο

"Βροχή" οι μηνύσεις της Πισπιρίγκου τόσο σε δημοσιογράφους όσο και σε εκπομπές

Το πρωί της Πέμπτης (16/6) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» έγινε γνωστή η είδηση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να μοιράσει μηνύσεις της τόσο σε δημοσιογράφους όσο και στις εκπομπές. Μάλιστα, την ίδια ώρα οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας τρέχουν με γοργούς ρυθμούς καθώς ο κλοιός σφίγγει σιγά σιγά πριν βγει στην επιφάνεια η αλήθεια για τον χαμό των τριών κοριτσιών.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και εκπομπές, «λένε ψέματα για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της, για τις πολύ παλιές αναρτήσεις στο Facebook που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και τις δήθεν εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια αλλά και τις διαρροές πορισμάτων».