Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδελφή της πάντα στο πλευρό της

Η αγάπη τους ήταν και είναι αδιαμφισβήτητη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδελφή της πάντα στο πλευρό της

Ενώ σήμερα, Παρασκευή 17/6 ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε επί οκτώ ώρες, οι εξελίξεις της τραγικής υπόθεσης της Πάτρας εξακολουθούν να είναι ραγδαίες και το πανελλήνιο να παραμένει συγκλονισμένη με τον άδικο χαμό των τριών κοριτσιών.

Νέες αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο φως

Μάλιστα, το T-live έφερε σήμερα στο «φως» νέα δεδομένα και συγκεκριμένα φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο της Ελένης Λεγάτου -μητέρας της προφυλακιστέας Ρούλας Πισπιρίγκου - στις 8 Δεκεμβρίου 2016. Τότε, η 33χρονη Ρούλα είχε μοιραστεί την χαρά της μέσα από το facebook, αναρτώντας φωτογραφίες της μητέρας της και γράφοντας: «Να μας ζήσουν οι γονείς μας, πάντα με υγεία».

Πατρα γαμος μανας Πισπιριγκου προσκλητηριο

Πίσω από την Ελένη Λεγάτου, βρισκόταν ο Μάνος Δασκαλάκης που είχε στην αγκαλιά του τη μικρή Μαλένα, ενώ μπροστά διακρίνεται η μικρή Τζωρτζίνα.

πατρα

Η μητέρα και η αδελφή της Πισπιρίγκου φαίνεται πως είναι τα δύο βασικά στηρίγματα της κατηγορούμενης, που την επισκέφθηκαν από την πρώτη στιγμή στη ΓΑΔΑ, λίγο μετά τη σύλληψή της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και εκείνες που εξακολουθούν να την βλέπουν σχεδόν κάθε εβδομάδα στον Κορυδαλλό, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Είναι αναμφισβήτη η αγάπη των τριών γυναικών. Ήταν Αύγουστος του 2016, όταν η 26χρονη τότε Ρούλα είχε αναρτήσει την αναγγελία γάμου της κυρίαας Ελένης Λεγάτου. Τρεις μήνες αργότερα, η Ρούλα είχε κοινοποιήσει τη φωτογραφία με τη μητέρα και την αδελφή της.

Πατρα γαμος μανας Πισπιριγκου

Πάτρα: «Στιγματίστηκε και χαράχτηκε βαθιά...» - Ανατριχίλα με την ανακοίνωση του διευθυντή του σχολείου της Τζωρτζίνας

Μετά το ρεπορτάζ για την κατάθεση του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη το πρωί της Παρασκευής 17/6, ήρθε στο φως της δημοσιότητας στον αέρα του Πρωινού, η ανακοίνωση εξέδωσε το σχολείο όπου πήγαινε η 9χρονη Τζωρτζίνα στην Πάτρα, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, και τα όσα είπε μέσω αυτής ο διευθυντής.

Όπως μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, ο διευθυντής του σχολείου, οι δάσκαλοι αλλά και οι μαθητές είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Η περίοδος όπου αφήνουμε στη μνήμη του παρελθόντος στιγματίστηκε και χαράχτηκε βαθιά στις καρδιές μας από την απώλεια μίας μαθήτριάς μας, της Τζωρτζίνας και τα όσα ακολούθησαν με την ποινική διερεύνηση του θέματος που ταλαιπώρησαν ψυχικά παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου. Με τη σκέψη μας σε όλους τους παρόντες, θέλουμε να αναγεννηθεί η διάθεσή μας και να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβρη…» αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης που υπογράφει ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου στην Πάτρα.

 Ραγίζει καρδιές η ανακοίνωση του διευθυντή του σχολείου της Τζωρτζίνας