Δολοφονία Γέρακα: Συγκλονίζουν οι πρώτες μαρτυρίες για το άγριο φονικό σε βενζινάδικο της περιοχής

Λίγο μετά τις 8:00 το πρωί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δολοφονία Γέρακα: Συγκλονίζουν οι πρώτες μαρτυρίες για το άγριο φονικό σε βενζινάδικο της περιοχής

To πρωί του Σαββάτου 18/6 έγινε γνωστή μια τραγική είδηση για την περιοχή του Γέρακα καθώς λίγο μετά τις 8:00 το πρωί δολοφονήθηκε άνδρας σε βενζινάδικο της περιοχής. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τη δολοφονία του Σκαφτούρου.

Οι μαρτυρίες, που έρχονται στο φως μέσω του iEfimerida.gr από τα άτομα της γειτονιάς είναι αποκαλυπτικές και θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Μαρτυρίες για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Γέρακα

«Άκουσα πυροβολισμούς κατά ριπάς. Το σκυλιά ήταν σε αμόκ, ούρλιαζαν. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, αλλά ήταν πάρα πολλοί οι πυροβολισμοί. Μόλις βγήκαμε στο μπαλκόνι είχαν ήδη εξαφανιστεί», είπε μια γειτόνισσα που μένει κοντά στο βενζινάδικο.

Μια άλλη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, περνούσε κοντά από το σημείο την ώρα που πήραν «φωτιά» τα Καλάσνικοφ: «'Ημουν περαστική από εδώ. Ξαφνικά άρχισε να πέφτει μια πραγματική βροχή από πυροβολισμούς. Πάνω από 20 σίγουρα. Τρομάξαμε. Δεν προλάβαμε να αντιληφθούμε τι έγινε. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Δεν πρόκειται για κάτι απλό, ίσως να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Δολοφονία Γέρακας

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Το χρονικό του εγκλήματος

Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, σε βενζινάδικο στον Γέρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, λίγα λεπτά μετά τις 8:00, άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου Silk Oil που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαραθώνος 88. Στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο βενζινάδικο.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς. Περισσότερα σε λίγο...

Μαφιόζικο χτύπημα