Πάτρα: Συγκλονισμένη η Τζίμα στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Mega - «Ο θάνατος πήρε 3 λεπτά»

Μετά τα σχόλια του Γρηγόρη Λέων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Συγκλονισμένη η Τζίμα στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Mega - «Ο θάνατος πήρε 3 λεπτά»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις πληροφορίες, που έχουν βγει το φως της δημοσιότητας και τα νέα πορίσματα για τον ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας έρχονται να σοκάρουν για άλλη μία φορά.

Το απόγευμα της Δευτέρας 20/6 μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Μega o Γρηγόρης Λέων έκανε τα πρώτα του σχόλια μετά τα νέα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων και η δήλωση του, πως ο τραγικός θάνατος μπορεί να επήλθε μετά από 3 λεπτά πνιγμού, συγκλόνισε την παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα, η οποία οριακά δεν δάκρυσε στον αέρα.

H συγκίνηση της Ράνιας Τζίμα σχετικά με τον θάνατο των κοριτσιών στην Πάτρα

Το πρώτο σχόλιο του Λέων μετά τον πόρισμα για τους θανάτους Μαλένα και Ίριδα

Σαν βόμβα μεγατόνων έσκασε το πρωί της Δευτέρας 20/6 η είδηση πως σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας οφείλεται σε ασφυξία. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας νέος γύρος καταθέσεων των συγγενών της οικογένειας.

Φυσικά όλες αυτές τις εξελίξεις σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που βρέθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Οι δυο πραγματογνώμονες πήραν όλα τα ευρήματα και τα επιβεβαίωσαν. Το σύνολο των ευρημάτων είναι αδιαμφισβήτητο. Έχει τελειώσει αυτό το έργο, τοξική ουσία στη Μαλένα δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ούτε και τώρα. Στο σύνολό τους τα ευρήματα μιλάνε από μόνα τους.

Έβλεπα και άκουγα και συναδέλφους μου, δυστυχώς, να δίνουν απίστευτες εξηγήσεις. Άκουσα από κάποιον συνάδελφο "μα αυτό που λέει ο Λέων υπάρχει μόνο σε ένα βιβλίο". Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτός που το είπε θα πρέπει να ξαναψάχνει στα όλα βιβλία ιατροδικαστικής στα ελληνική που δεν είναι και πολλά, είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.