Πάτρα: «Ο Μάνος τι έκανε;» - «Καταπέλτης» ο Κατερινόπουλος μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

«Θα μπορούσαν να έχουν σωθεί τα δύο κορίτσια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ο Μάνος τι έκανε;» - «Καταπέλτης» ο Κατερινόπουλος μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Χαμός έγινε στα ειδησεογραφικά γραφεία όταν οι ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηας παρέδωσαν το πόρισμά τους για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες η αιτία του θανάτου των δύο κοριτσιών είναι ίδια, η ασφυξία.

Αυτή την είδηση αποφάσισε να σχολιάσει και ο ταξίαρχος εν αποστρατίαν, Θανάσης Κατερινόπουλος στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κόλαφος ο Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

«Η Τζωρτζίνα μίλησε με τον θάνατό της. Αν στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση είχε γίνει κλινική συνεκτίμηση της κατάστασης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν ηπατικά ένζυμα, δεν υπήρχαν φλεγμονές. Αν είχαν γίνει όλα αυτά θα πήγαιναν σε μία δεύτερη εκτίμηση και θα είχαν σωθεί και η Ίριδα και η Τζωρτζίνα.

Στην Ίριδα τα λάθη ήταν τραγικά. Και ο Μάνος τι έκανε; Τη ζωή του. Και η Ρούλα τι έκανε; Τη δική της ζωή και τις δικές της δηλώσεις. Και η γιαγιά με την αδελφή τι κάνανε; Τα μαλλιά για να βγουν στις κάμερες. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο πλέον».

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα

Φυσικά και ο πατέρας τους, ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις όπως και το πανελλήνιο και η νέα αυτή είδηση του είναι πολύ στενάχωρη. Παρ' όλα αυτά, όπως έγινε γνωστό από το δελτίο ειδήσεων του mega δεν επιθυμεί εκείνος και η οικογένεια του να προβεί σε δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθεί εντελώς το πόρισμα των ειδικών.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης και η οικογένειά του, θέλουν να δουν επισήμως καταγεγραμμένο το πόρισμα και να το διαβάσουν γιατί έχουν και μια γνώση των πορισμάτων, να κάνουν τις συγκρίσεις πρώτα και μετά να τοποθετηθούν. Όταν πλέον έχουν ολόκληρο το πόρισμα και όχι αυτό που έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα και δεν είναι πλήρες.

Θέλουν να το δουν με τους νομικούς τους εκπροσώπους και μετά να τοποθετηθούν. Κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες».