Συντετριμμένος ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα - «Δεν το χωράει το μυαλό μας»

«Δεν ξέρετε τι περνάμε όλο αυτόν τον καιρό, ούτε υποψιάζεστε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συντετριμμένος ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα - «Δεν το χωράει το μυαλό μας»

Συντετριμμένος δηλώνει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, λίγες ώρες μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας που παραδόθηκε στις Αρχές από τους δύο ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη

Συντετριμμένος ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 στη Ρένα Κουβελιώτη χωρίς όμως να επιθυμεί να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα. Αναφορικά με το αποτέλεσμα του πορίσματος για την 3,5 ετών Μαλένα και την 7 μηνών Ίριδα, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν το χωράει το μυαλό μας. Δεν ξέρετε τι περνάμε όλο αυτόν τον καιρό, ούτε υποψιάζεστε. Υποφέρουμε… Ελάτε στη θέση μας… Έχουμε χάσει το νου μας. Θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας και εμείς όταν έρθει η ώρα. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία. Ξέρετε πόσα απειλητικά μηνύματα διαβάζω στα social;».

«Ο Μάνος τι έκανε;»

Χαμός έγινε στα ειδησεογραφικά γραφεία όταν οι ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηας παρέδωσαν το πόρισμά τους για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες η αιτία του θανάτου των δύο κοριτσιών είναι ίδια, η ασφυξία.

Αυτή την είδηση αποφάσισε να σχολιάσει και ο ταξίαρχος εν αποστρατίαν, Θανάσης Κατερινόπουλος στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η Τζωρτζίνα μίλησε με τον θάνατό της. Αν στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση είχε γίνει κλινική συνεκτίμηση της κατάστασης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχαν ηπατικά ένζυμα, δεν υπήρχαν φλεγμονές. Αν είχαν γίνει όλα αυτά θα πήγαιναν σε μία δεύτερη εκτίμηση και θα είχαν σωθεί και η Ίριδα και η Τζωρτζίνα.

Στην Ίριδα τα λάθη ήταν τραγικά. Και ο Μάνος τι έκανε; Τη ζωή του. Και η Ρούλα τι έκανε; Τη δική της ζωή και τις δικές της δηλώσεις. Και η γιαγιά με την αδελφή τι κάνανε; Τα μαλλιά για να βγουν στις κάμερες. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο πλέον».