Πάτρα: Στη ''φόρα'' οι επόμενες κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη - «Περιμένει να...»

Αλλάζει το πλάνο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Στη ''φόρα'' οι επόμενες κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη - «Περιμένει να...»

Μια νέα εξέλιξη έγινε γνωστή την Πέμπτη 23/6 μέσα από την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και πιο αναλυτικά αναφορικά με τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάλη μετά τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών, που έγιναν γνωστά.

Στην αρχή ο πατέρας, που έχει χάσει τα τρία του παιδιά, είχε μια πιο ουδέτερη στάση πλέον όμως ετοιμάζεται παρά την ηθική του ευθύνη, να καταστεί σε πρώτη φάση διάδικος και στη συνέχεια να υποστηρίξει την κατηγορία και να στραφεί ουσιαστικά εναντίον όσων δεν πρόλαβαν αλλά και διέπραξαν ό,τι επιλήψιμο στα παιδιά του.

Οι επόμενες κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη

«Περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία, να λάβει αντίγραφο του ιατροδικαστή και να καταστεί διάδικος Θα υπάρξει υποστήριξη κατηγορίας.

Συντετριμμένος ο πατέρας του Δασκαλάκη μετά το πόρισμα

Συντετριμμένος δηλώνει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, λίγες ώρες μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας που παραδόθηκε στις Αρχές από τους δύο ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη

Ο ίδιος μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 στη Ρένα Κουβελιώτη χωρίς όμως να επιθυμεί να δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα. Αναφορικά με το αποτέλεσμα του πορίσματος για την 3,5 ετών Μαλένα και την 7 μηνών Ίριδα, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν το χωράει το μυαλό μας. Δεν ξέρετε τι περνάμε όλο αυτόν τον καιρό, ούτε υποψιάζεστε. Υποφέρουμε… Ελάτε στη θέση μας… Έχουμε χάσει το νου μας. Θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας και εμείς όταν έρθει η ώρα. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία. Ξέρετε πόσα απειλητικά μηνύματα διαβάζω στα social;».