Πάτρα: Διέκοψαν τις επαφές τους - Το παρασκήνιο της σχέσης του Δασκαλάκη με την Δήμητρα Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Διέκοψαν τις επαφές τους - Το παρασκήνιο της σχέσης του Δασκαλάκη με την Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Πάτρας είναι μια υπόθεση, που αλλάζει συνεχώς τροπή, όταν νέα σημαντικά στοιχεία έρχονται να φωτίσουν την όλη ιστορία. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι πολλά και ένα εξ αυτών είναι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Δήμητρα.

Η γυναίκα κλήθηκε εκτάκτως στη ΓΑΔΑ με την κατάθεση της να διαρκεί πολλές ώρες. Μέσα από την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' την Πέμπτη 23/6 έγιναν γνωστές κάποιες από τις θέσεις της. Πιο αναλυτικά, ως πρόσωπο που δηλώνει μάρτυρας για τον θάνατο της Ίριδας, περιέγραψε τις εικόνες, που είχε από το σπίτι της οικογένειας αλλά τον λόγο, που έκοψε επαφές από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Οι σχέσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

Oι επόμενες κινήσεις του Δασκλάκη

Μια νέα εξέλιξη έγινε γνωστή την Πέμπτη 23/6 μέσα από την εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'' σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και πιο αναλυτικά αναφορικά με τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάλη μετά τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών, που έγιναν γνωστά.

Στην αρχή ο πατέρας, που έχει χάσει τα τρία του παιδιά, είχε μια πιο ουδέτερη στάση πλέον όμως ετοιμάζεται παρά την ηθική του ευθύνη, να καταστεί σε πρώτη φάση διάδικος και στη συνέχεια να υποστηρίξει την κατηγορία και να στραφεί ουσιαστικά εναντίον όσων δεν πρόλαβαν αλλά και διέπραξαν ό,τι επιλήψιμο στα παιδιά του.

«Περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία, να λάβει αντίγραφο του ιατροδικαστή και να καταστεί διάδικος Θα υπάρξει υποστήριξη κατηγορίας.