Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Κολυμβήτρια έχασε της αισθήσεις της και βυθιζόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Τα πλάνα κόβουν την ανάσα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Κολυμβήτρια έχασε της αισθήσεις της και βυθιζόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Δραματικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη, όταν η Αμερικανίδα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που εκτελούσε το πρόγραμμά της στην πισίνα (δείτε εδώ τα σημερινά 24/6 κρούσματα κορωνοϊού).

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ανίτα Άλβαρεζ, έχασε τις αισθήσεις ενώ διαγωνιζόταν στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Σοκαριστικές εικόνες με την αθλήτρια Ανίτα Άλβαρεζ

Αμέσως μετά χρειάστηκε άμεση παρέμβαση της προπονήτριάς της προκειμένου να βγει τελικά στην επιφάνεια και να ανακτήσει τις αισθήσεις της, και όπως φαίνεται τα γρήγορα αντανακλαστικά της ήταν και εκείνα που έσωσαν την κοπέλα.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές που βρίσκονταν στο σημείο τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες με την κολυμβήτρια να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο.

Ευλογιά των πιθήκων: Ανεμοβλογιά το ύποπτο κρούσμα στην Νάξο

αν βόμβα έσκασε πριν από λίγα λεπτά η είδηση ότι εντοπίστηκε και τρίτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Νάξο, όμως τελικά τα νέα είναι ευχάριστα και πρόκειται για απλή ανεμοβλογιά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Πρόκειται για έναν άνδρα από τη Βρετανία, ο οποίος εντοπίστηκε στο νησί της Νάξου ως ύποπτο κρούσμα και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ως λανθασμένα θετικό.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στην Αθήνα, σε ειδική κάψουλα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» και μπήκε σε θάλαμο υψηλής πίεσης. Η αεροδιακομιδή πραγματοποιήθηκε, καθώς εντοπίστηκαν στο δέρμα του 30χρονου τα εξανθήματα, ενώ ο ίδιος εμφάνισε και πυρετό.

ΜΕΘ

Εσωτερική φωτογραφία: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)