"Έρχεται βόμβα για Μαλένα" - Η αποκάλυψη του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

Η ανάρτηση "σεισμός"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας, ειδικά μετά την αποκάλυψη των ιατροδικαστών πως τελικά η Μαλένα και η Ίριδα είναι δολοφονημένες. Όσον λοιπόν αναμένονται κι άλλες έρευνες, ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 24/6 σε μια ανάρτηση "σεισμός".

Η ανάρτηση του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

Ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έρχεται βόμβα για Μαλενα #πατρα»

Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ωστόσο είναι σίγουρο πως από δω και πέρα όσα θα βγαίνουν στο φως θα είναι σοκαριστικά.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

Ξεσπά η ογκολόγος της Μαλένας κατά της Ρούλας

Τα νέα ιατροδικαστικά πορίσματα, που βγήκαν στο φως σχετικά με τη υπόθεση της Πάτρας αποδεικνύουν πλέον πως Μαλένα και Ίριδα έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Η νέα αυτή εξέλιξη εκτός από σοκαριστική αλλάζει το σενάριο μια για πάντα.

Αρχικά προκύπτουν νέες ευθύνες σχετικά με τις λανθασμένες ιατροδικαστικές διαγνώσεις ενώ παράλληλα θα πρέπει οι αρχές να αναζητήσουν τον δράστη. Την Πέμπτη 23/6 μέσα από το Live News ακούσαμε τις δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας, η οποία είχε προειδοποιήσει, όπως είπε, πως δεν έβλεπε ηπατική ανεπάρκεια εξ αρχής.

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη».