Πάτρα: «Μου είπε ότι είχε κλονιστεί..» - Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

Για την περίοδο που εισήχθη η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πάτρα: «Μου είπε ότι είχε κλονιστεί..» - Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της Πάτρας, ειδικά μετά την αποκάλυψη των ιατροδικαστών πως τελικά η Μαλένα και η Ίριδα είναι δολοφονημένες από ασφυξία. Όσον λοιπόν αναμένεται η κατάθεση της Πισπιρίγκου στον ανακριτή, μία ακόμη μαρτυρία βγήκε στο «φως».

Πρόκειται για τα γεγονότα που προηγήθηκαν των σοβαρών επιπλοκών υγείας της 9χρονης Τζωρτζίνας της οικογένειας Δασκαλάκη, τα οποία αποκάλυψε την Παρασκευή 24/6 το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όσα είπε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

Στις 5 Απριλίου 2021 ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ζουν μαζί καθώς ο 30χρονος έχει μάθει για εξωσυζυγική σχέση της 33χρονης και ακολουθεί ένα επεισόδιο μεταξύ τους. Την επόμενη ημέρα ο Μάνος Δασκαλάκης επισκέπτεται το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Σορβατζιώτη προκειμένου να προχωρήσει το ζευγάρι στις διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, δηλαδή ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πήγε στο γραφείο του στις 8 Απριλίου καθώς η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Μού είπε ότι είχε κλονιστεί η σχέση λόγω των δύο θανάτων» ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο κ. Σορβατζιώτης.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας

Ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έρχεται βόμβα για Μαλενα #πατρα»

Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ωστόσο είναι σίγουρο πως από δω και πέρα όσα θα βγαίνουν στο φως θα είναι σοκαριστικά.

undefined