Ραφήνα: Εξελίξεις με τη δολοφονία του 42χρονου - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Πόσοι είναι οι εμπλεκόμενοι σύμφωνα με τις Αρχές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ραφήνα: Εξελίξεις με τη δολοφονία του 42χρονου - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει άλλη μία δυσάρεστη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας 27/6, όταν γνωστοποιήθηκε πως άνδρας στη Ραφήνα έχασε τη ζωή του έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Οι νεότερες εξελίξεις για το θάνατο στη Ραφήνα

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από ασήμαντη παρεξήγηση. Οι εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο ξυλοδαρμό είναι τέσσερις, και για τον εντοπισμό τους είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

«Το παιδί ήταν καλά και ξαφνικά βρέθηκε πεθαμένο!» - Ξεσπά στο Χαμογέλα και Πάλι ο ογκολόγος της Μαλένας

Μετά τις τραγικές εξελίξεις που είδαν το φως σχετικά με το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, και η νέα τροπή που πήρε η υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ τα μηνύματα που αντάλλαζε η Πισπιρίγκου με την Νικολούλη) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή 26/6 μίλησε ο ογκολόγος και θεράπων ιατρός της Μαλένας Δασκαλάκη, ξεσπώντας για όσα αποκαλύπτονται.

«Να υποπτεύομαι ότι μία μάνα θα πνίξει το παιδί της αν το έκανε και να την αφήνω να είναι μόνη με το παιδί; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν έκανε κιχ αυτό το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Αυτό μου έκανε φοβερή εντύπωση».

«Εγώ το παιδί τελευταία το είδα στον διάδρομο έξω με τους γονείς του τρεις ώρες πριν από τον θάνατο και έτρωγε σουβλάκια. Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ήταν μία παραμονή ρουτίνας μέσα στο νοσοκομείο. Θα μπορούσε να είναι και στο σπίτι του. Και να υπήρχε ηπατική ανεπάρκεια, δεν σκοτώνει το παιδί. Αλλά δεν υπήρχε αυτό το πράγμα».

«Για αυτό στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα για να γίνει νεκροτομή – γιατί εγώ έδωσα την εντολή – γράφω πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς. Δεν έγραψα ότι το παιδί είχε λευχαιμία γιατί το παιδί ήταν καλά και ξαφνικά βρέθηκε πεθαμένο».

«Ως διευθυντής και ως προσωπικός γιατρός του παιδιού αν μου περνούσε μία τέτοια υποψία δεν θα άφηνα οποιονδήποτε μαζί με το παιδί» είπε μεταξύ άλλων.