Πάτρα: Ανατριχιαστικό - Τι βρέθηκε πάνω στο πανάκι της Ίριδας

Νέα στοιχεία στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ανατριχιαστικό - Τι βρέθηκε πάνω στο πανάκι της Ίριδας

Το πανάκι με το οποίο η Ίριδα φέρεται να δολοφονήθηκε φέρει πάνω του σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις εφτά μεγάλες κηλίδες αίματος. «Αφορά ξεκάθαρα σε αίμα. Δηλαδή σε πυκνό, ερυθρό καστανό υγρό το οποίο δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα πνευμονικού οιδήματος», λέει ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, ενώ νέες αποκαλύψεις έγιναν και για την Μαλένα.

Τι βρέθηκε πάνω στο πανάκι της Ίριδας

Είναι το πανάκι που αντιλήφθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου δίπλα στο νεκρό παιδί της, αφού το είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης. Το πανάκι που έκρυβε όλη την αλήθεια για το πώς δολοφονήθηκε το μωρό μέσα στην κούνια, αλλά και το πανάκι που επί έναν και πλέον χρόνο παρέμενε αναξιοποίητο τόσο από τις ιατροδικαστικές όσο και από τις αστυνομικές αρχές.

Οι Καρακούκης και Καλόγρηας έκαναν φύλλο και φτερό το πειστήριο αυτό της βρεφοκτονίας. «Όντως αυτές οι κηλίδες δεν είναι απλά σταγόνες αλλά μια ικανή ποσότητα αίματος». Οι δύο ιατροδικαστές:

– προχώρησαν σε τεστ DNA ταυτοποιώντας το αίμα που υπάρχει διάσπαρτο επάνω του.

– ανακάλυψαν πως οι κηλίδες είναι αίμα και σάλιο και όχι οροαιματηρό υγρό, δηλαδή αυτό που θα ανέβαινε από τους πνεύμονες της Ίριδας.

– Και στη συνέχεια διαπίστωσαν πως το αίμα που εμφανίζεται σε 7 διαφορετικά σημεία προέρχεται από τις πληγές στο στόμα του βρέφους που τόσο βάναυσα δολοφονήθηκε μέσα στην κούνια του.

«Το πανάκι μπορεί να ήταν διπλωμένο και το αίμα να διαπότισε και να διαπερνούσε αρκετές φορές σε πολλά σημεία το πανάκι. Οπότε και να λερώθηκε σε αρκετά σημεία».

Τι αναφέρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την Ρούλα στην κατάθεσή της

Η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες και το μεσημέρι της Δευτέρας 27/6 ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην κατάληξη της κατάθεσης της η Δήμητρα έκανε λόγο για το θάνατο της Τζωρτζίνας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν αποδειχθεί ότι το έχει δολοφονήσει η αδερφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Το ίδιο μάλιστα είχε πει πριν καιρό και ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Αγγελική Νικολούλη.