Ραφήνα: «Μου έκλεισαν το σπίτι, μου έφαγαν το παιδί...» - Γροθιά στο στομάχι τα λόγια της μητέρας του 42χρονου

Απαρηγόρητη μετά τον χαμό του παιδιού της...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ραφήνα: «Μου έκλεισαν το σπίτι, μου έφαγαν το παιδί...» - Γροθιά στο στομάχι τα λόγια της μητέρας του 42χρονου

Βυθισμένη στην θλίψη και τον πόνο είναι η οικογένεια του 42χρονου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο που δολοφονήθηκε, καθώς κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από συμπλοκή που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Ραφήνας.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή κατηγορήθηκαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία, ενώ στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι της Τρίτης 28/6 μίλησε η μητέρα του, η οποία είναι απαρηγόρητη μετά τον χαμό του παιδιού της και ζητά να πληρώσουν οι ένοχοι, λέγοντας πως ότι και να γίνει το παιδί της δεν θα γυρίσει πίσω.

Οι δηλώσεις της αδικοχαμένης μάνας του 42χρονου

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή μου. Μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου, λόγω προβλήματος υγείας. Ευτυχώς δεν έφυγε και το άλλο το παιδί μου. Ελπίζω να καταδικαστούν ισόβια, να μην κλάψει άλλη μάνα. Εμένα μου έκλεισαν το σπίτι, αυτοί θα βγουν, το δικό μου το παιδί θα βγει; Η ζωή μου όλη ήταν τα παιδιά μου, ζούσα για τα παιδιά μου».

«Ήταν η κακιά στιγμή» - Τι υποστήριξαν οι δολοφόνοι του 42χρονου

Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό λένε κάτοικοι της Ραφήνας, με αφορμή τη δολοφονία του 42χρονου σε μπαρ στην πλατεία Πλαστήρα. Ο Δημήτρης δέχτηκε άγρια επίθεση με σιδερογροθιές για μία παρεξήγηση από νεαρούς που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το μαγαζί.

Για τη δολοφονία του έχουν συλληφθεί δύο 24χρονοι σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Οι νεαροί είπαν πως δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον 42χρονο και πως «ήταν η κακιά στιγμή».

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως στην Ραφήνα είναι καθημερινό φαινόμενο οι ξυλοδαρμοί και οι φασαρίες μεταξύ νεαρών και δέχονται επίθεση άτομα τα οποία είναι... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr