«Ήρθε η αστυνομία να τις χωρίσει» - Το άγριο επεισόδιο της Ρούλας με πρώην σύντροφο του Μάνου

Σοκαριστική μαρτυρία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήρθε η αστυνομία να τις χωρίσει» - Το άγριο επεισόδιο της Ρούλας με πρώην σύντροφο του Μάνου

Την ώρα που σημειώνονται ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και κυρίως οι αναταράξεις μεταξύ τους εξετάζονται με λεπτομέρεια μέσα από τις καταθέσεις των συγγενών τους.

Η αποκάλυψη για Ρούλα - Μάνο

Στο T-live και τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη, μίλησε μία γυναίκα από το περιβάλλον του ζευγαριού που τους συναντούσε συχνά στους αγώνες ποδοσφαίρου που έπαιρνε μέρος ο 30χρονος.Σε ερώτηση για το αν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε κατακτήσεις, η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή του Alpha σημείωσε πως «από ό,τι ακούω ναι γιατί ο Μάνος πέρα από την πλάκα, είναι ωραίο παιδί. Η Ρούλα έδειχνε να ζηλεύει πολύ αρρωστημένα. Έλεγε «είναι δικός μου και τελείωσε», ήταν άγρια, αντιδρούσε».

=«Είχε τσακωθεί με μία κοπέλα, ήταν πρώην του Μάνου αυτή. Είχε μείνει έγκυος η κοπέλα και το έριξε το παιδί γιατί χώρισαν λόγω Ρούλας. Και η Ρούλα έκανε αυτό το σκηνικό και πιάστηκαν στα χέρια. Πήγε με το καρότσι και της είπε «το δικό σου πέθανε μωρή, το δικό μου ζει». Πιαστήκανε στο γήπεδο, αφού είχε έρθει και η αστυνομία για να τις χωρίσει» αποκάλυψε η γυναίκα από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κουμπάρος της οικογένειας Δασκαλάκη ξεσπά σε κλάματα - «Συγγνώμη αλλά με πιάνει...»

Είναι γνωστό πως από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση του χαμού των παιδιών από την Πάτρα, αρκετά ήταν τα συγγενικά και μη πρόσωπα, που μίλησαν δημόσια για όσα βίωσαν και έχουν δει να διαδραματίζονται στην οικογένεια Δασκαλάκη, και άλλα τόσα που δεν αντέχουν και δεν δέχονται να πιστέψουν πως όλα αυτά είναι αλήθεια, κυρίως όσα ακούγονται για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μέχρι στιγμής όπως έχει αναφερθεί, λίγα άτομα έχουν εκφράσει τα συναισθήματά τους για το χαμό αυτών των παιδιών, και ένα από αυτά είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 28/6 μίλησε στο Πρωινό και λύγισε και μόνο στη σκέψη πως η Ρούλα έχει κάνει κακό στα παιδιά...

Ο κουμπάρος του ζευγαριού ρωτήθηκε για τους θανάτους των παιδιών και οριακά συγκράτησε τα δάκρυά του, προκειμένου να μην ξεσπάσει. Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως μιλούσε για αρκετή ώρα, και έκλαιγε παράλληλα, ωστόσο κατάφεραν να απομονώσουν κάποια από τα λόγια του.

Ο ίδιος αρνείται ακόμη να δεχθεί πως υπάρχει έγκλημα, ωστόσο σπάει και συγκινείται, κάτι που δεν έχουμε δει από κανένα συγγενικό μέλος των παιδιών μέχρι τώρα, και μίλησε για κάθε ένα παιδί ξεχωριστά σκεπτόμενος τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια...