Πάτρα: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Έκτακτη εισαγγελική έρευνα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Έκτακτη εισαγγελική έρευνα για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Μετά το πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της ίριδας, οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτων της Πάτρας, έχει πάρει άλλη τροπή και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μιας και σήμερα Πέμπτη 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου ως νούμερο ένα ύποπτη όπως αναφέρουν οι ειδικοί, θα καταθέσει στον εισαγγελέα για το συμβάν και θα δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, ενώ στην εκπομπή Super Κατερίνα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ έκαναν μία αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη στον αέρα του Super Κατερίνα

Την ώρα που ο δικηγόρος της δήλωσε πως: «Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις χωρίς όρκο, ως ύποπτη δηλαδή. Υπάρχει έρευνα ποy βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν γίνει η κατάθεση, θα μεταβεί κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών στον χώρο των φυλακών.

Ήταν μία από τις πιθανές εκδοχές, το κυριότερο στοιχείο και το νέο που υπάρχει είναι ότι πλέον μπορούμε να λάβουμε τον φάκελο της δικογραφίας και να ερευνήσουμε τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ποια είναι τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την προκαταρκτική εξέταση που έχει διενεργηθεί»

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι που να μου έχει κρύψει η Ρούλα ή να έχει διαψευστεί από αυτά που μου έχει πει. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη. Σκεφτείτε, αν δεν το έχει κάνει, να έχει χάσει και τα παιδιά της και να περνάει και όλο αυτό. Οτιδήποτε μου έχει πει, έχει επιβεβαιωθεί πλήρως από την έρευνα» .

H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμή, σύμφωνα με την οποία, ο εισαγγελέας ζήτησε να εξεταστεί για ανθρωποκτονία ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη me τον ίδιο να απαντά «Δεν το βλέπω πολύ πιθανό να εξεταστεί η Ρούλα, γιατί δεν ήταν κοντά με τη σπιτονοικοκυρά», απάντησε ο δικηγόρος.

«Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δυο παιδιά»

Μετά την ειδοποίηση από τους συνηγόρους της για τις τελευταίες εξελίξεις, μέσα σε πέντε ημέρες η 33χρονη θα πρέπει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα κατηγορείται ενώ το πιθανότερο είναι να καταθέσει γραπτώς, όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές.

«Η κλήση ήρθε σήμερα το μεσημέρι. Περιμένουμε να λάβουμε αντίγραφο του φακέλου της δικογραφίας. Η πρώτη της κουβέντα ήταν "Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δύο παιδιά". Αρνείται την πράξη», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος.