Τραγωδία Πάτρα: Νέα εξώδικα μέσα από την φυλακή - Καταιγιστικές οι εξελίξεις με την Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα εξώδικα μέσα από την φυλακή - Καταιγιστικές οι εξελίξεις με την Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ο κλοιός έχει αρχίσει να "σφίγγει" ολοένα και περισσότερο. Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ακόμη στις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, θεωρείται ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της. Σύμφωνα λοιπόν με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ίδια έχει στείλει εξώδικα μέσα από τη φυλακή (την ίδια ώρα που ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί) στο Εργαστήριο Τοξικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και προσωπικά στον Νικόλαο Ράικο.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την Πάτρα

«Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δυο παιδιά»

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας, και συγκλονισμένο βρίσκεται το πανελλήνιο που παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη ανάσα! Σήμερα, Πέμπτη 30/6 η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να καταθέσει για τους θανάτους των άλλων δύο της παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ ήδη κατηγορείται για την Τζωρτζίνα.

Μετά την ειδοποίηση από τους συνηγόρους της για τις τελευταίες εξελίξεις, μέσα σε πέντε ημέρες η 33χρονη θα πρέπει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα κατηγορείται ενώ το πιθανότερο είναι να καταθέσει γραπτώς, όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές.

«Η κλήση ήρθε σήμερα το μεσημέρι. Περιμένουμε να λάβουμε αντίγραφο του φακέλου της δικογραφίας. Η πρώτη της κουβέντα ήταν "Πάνε να μου φορτώσουν και τα άλλα δύο παιδιά". Αρνείται την πράξη», ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος.