Πάτρα: «Αμφισβητείτε πράγματα που δεν τα κατέχετε!» - Στα "μαχαίρια" Λέων και Παπαδόπουλος

Απίστευτη ένταση στον αέρα της εκπομπής!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Αμφισβητείτε πράγματα που δεν τα κατέχετε!» - Στα

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 φιλοξένησε τον Γρηγόρη Λέων και τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, με αφορμή τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Οι δύο τους φαίνεται δεν συμφωνούν σε βασικά πράγματα και έτσι η κουβέντα όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν κύλησε ομαλά και ήρεμα.

Στα "μαχαίρια" Λέων και Παπαδόπουλος

«Εκπλήσσομαι όταν ακούω ότι τα τραύματα για πρώτη φορά ανακαλύπτονται από συναδέλφους φίλους που έχουν κάνει τη δεύτερη διαδικασία.Υπήρχαν εν ζωή οι κακώσεις περιγράφονται και στη Μαλένα και στην ίριδα και μάλιστα ουσιαστικά επιβεβαιώνονται από το πόρισμα.

Οι κακώσεις δεν είναι κάτι καινούργιο που δεν έχει γραφτεί ποτέ. Προϋπήρχαν μελετήθηκαν σωστά αυτό είναι αλήθεια. Μελετήθηκαν ως οφείλει ένας ιατροδικαστής να κάνει» είπε ο Γρηγόρης Λέων.

«Έχετε τη δικογραφία στα χέρια σας; Έχετε τις καταθέσεις; Αμφισβητείτε πράγματα που δεν τα γνωρίζετε και δεν τα κατέχετε» απάντησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Μα τι να κατέχω αν ο οδηγός του ασθενοφόρου αν έχει το παιδί τραύματα ή όχι; Ο οδηγός του ασθενοφόρου θα κρίνει αν υπάρχουν κακώσεις; Είστε ιατροδικαστής που αμφισβητείτε τους ιατροδικαστές;» ξέσπασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα»

Το πρωί της Παρασκευής 1/7, δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος (δείτε εδώ τις απίστευτες δηλώσεις του για το Πρωινό) και μίλησε για την ψυχολογία και τη θέση της, από τη στιγμή που κλήθηκε να καταθέσει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς θεωρεί πως την αδικεί ο τρόπος που σκιαγραφείται η προσωπικότητά της. Στη συνέχεια για τα νέα ευρήματα που προκύπτουν για τους θανάτους δήλωσε: , υπήρχαν και σαφή ευρήματα. Προκύπτουν νέα δεδομένα και γίνεται επαναξιολόγηση».

Για την παιδοψυχολόγο που είχε συντάξει έκθεση για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, αλλά προχώρησε και σε σχολιασμό της ψυχολογίας της μητέρας ανέφερε: «Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο».