Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στη Σαντορίνη

Την εντόπισε η πυροσβεστική υπηρεσία

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στη Σαντορίνη

Νεκρή εντοπίστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα σήμερα Σάββατο 2/7, στο νησί των Κυκλάδων τη Σαντορίνη. Συγκεκριμένα, νωρίτερα το μεσημέρι βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας σε αγροτική περιοχή στη Φοινικιά Οίας. Η ηλικιωμένη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, με τη συνδρομή της πυροσβεστικής, αλλά και της ΕΛΑΣ.

Είναι ο δεύτερος θάνατος ηλικιωμένου που πληροφορούμαστε σήμερα, αφού και πριν λίγη ώρα έγινε γνωστός ο θάνατος ψαρά στη Ζαχάρω Ηλείας , ο οποίος αγνοείτο από χθες Παρασκευή 1/7.

Όλες οι πληροφορίες που έχουμε από την Πυροσβεστική για το θάνατο της ηλικιωμένης στη Σαντορίνη

Έγραψε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Τwitter: «Χωρίς αισθήσεις #εντοπίστηκε ηλικιωμένη σε αγροτική περιοχή στην Φοινικία Οίας, στη Σαντορίνη και παρελήφθη από ασθενοφόρο. Επιχείρησαν 2 #πυροσβέστες με 1 όχημα ως συνδρομή της ΕΛΑΣ.

Άμεση αεροδιακομιδή γνωστού πολιτικού από νησί των Δωδεκανήσων

Όπως έγινε γνωστό από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η αεροδιακομιδή του με ελικόπτερο από την Πάτμο, όπου βρισκόταν στην Κρήτη προκειμένου να νοσηλευτεί σε κατάλληλο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού, το βράδυ της Παρασκευής (1/7).

Είναι ένα από τα πολλά κρούσματα του κορωνοιού που έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα, με τους ανθρώπους ειδικότερα της showbiz και της τηλεόρασης να βρίσκονται θετικοί ο ένας πίσω από τον άλλο. Τελευταίος στη λίστα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και την είδηση έκανε γνωστή η συμπαρουσιάστριά του Φαίη Σκορδά, για να δικαιολογήσει και την απουσία του από την εκπομπή.

Η γιατρός του Κέντρου Υγείας ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός με όλα τα απαραίτητα ειδικά προστατευτικά μέσα για τη φροντίδα του ασθενούς και την αεροδιακομιδή του, αρχικά με ελικόπτερο Super Puma που κατευθύνθηκε προς το ελικοδρόμιο της Πάτμου και αμέσως μετά στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Μετά την άφιξη στη Ρόδο, ασθενής, ιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ μετεπιβιβάσθηκαν σε αεροσκάφος C-130. Ο Ευάγγελος Αντώναρος θα υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα συμπτώματα που εμφανίζει ταιριάζουν με αυτά του κορωνοϊού, για να αντιμετωπιστεί άμεσα η ενεργή λοίμωξη.