Πάτρα: «Είχαμε ενημερώσει το Αγλαΐα Κυριακού πως...» - Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα

«Θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Είχαμε ενημερώσει το Αγλαΐα Κυριακού πως...» - Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα

Συγκλονιστική μαρτυρία από την γιατρό της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο του Ρίο. Αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, πως υπήρχαν υποψίες για τη συμπεριφορά που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι για το οποίο είχαν πει και στους γιατρούς του Αγλαΐα Κυριακού. Να σημειωθεί πως η φερόμενη δολοφόνος είναι διατεθειμένη να καταθέσει και προφορικά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η διακομιδή του παιδιού στο Αγλαϊα Κυριακού έγινε επειδή δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν τα επεισόδια που πάθαινε το παιδί.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

«Θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος και αποφασίσαμε τη διακομιδή στο Αγλαΐα Κυριακού» αναφέρει. Η γιατρός αποκάλυψε πως υπήρχε μια υποψία στο μυαλό τους ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Στη συνέχεια αναφέρει το λόγο που είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο που νοσηλευόταν το παιδί.

Στο φως όλη η έκθεση των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα

Στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” την Παρασκευή 1/7 δόθηκε στην δημοσιότητα όλη η έκθεση των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα , που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η έρευνα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα κατέληξε στο πόρισμα του ασφυκτικού θανάτου για τη Μαλένα και την Ίριδα. Στο τρεισήμισι μηνών κοριτσάκι έγινε φραγμός με το χέρι στη μύτη και το στόμα, ενώ στο 6 μηνών βρέφος βρέθηκαν κακώσεις στην περιοχή του στόματος ενώ βρισκόταν ακόμη εν ζωή με ένα πανάκι γεμάτο αίμα που βρέθηκε στην κούνια.

Η Μαλένα έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019, όταν ήταν τρεισήμισι ετών από ηπατική ανεπάρκεια και λευχαιμία, όπως είχε καταγραφεί. Είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και ο οργανισμός της ανταποκρινόταν στην αγωγή, ήταν ευδιάθετη και έτοιμη να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Με βάση τα λεγόμενα της μητέρας το παιδί εμφάνισε ξαφνικά στον ύπνο του δυσχέρεια στην αναπνοή ξύπνησε και πριν προλάβει να ειδοποιήσει τους γιατρούς, απεβίωσε. Στο τάμπλετ της αδικοχαμένης Μαλένας εντοπίστηκαν 27 αναζητήσεις αναισθητικών ουσιών σε ένα διάστημα δύο μηνών οι οποίες φυσικά δεν είχαν αναφερθεί από την ίδια.