Παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό

Συνελήφθη τη Δευτέρα 4/7

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό

Μετά τις καταγγελίες εις βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασέλγεια σε ανήλικα, αποκαλύπτεται νέα παρόμοια κατηγορία και συγκεκριμένα για γνωστό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα του Βορείου Λονδίνου στην Premier League. Ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα συνελήφθη για βιασμό, και μάλιστα κατηγορείται για δύο ακόμη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την «Telegraph», αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα η σύλληψη ενός ευρέως γνωστού ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε μια γυναίκα. Ωστόσο, η γνωστή βρετανική ιστοσελίδα την Τρίτη 5/7 επανήλθε με νέο σοκαριστικό κείμενο. Συγκεκριμένα, το σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για δύο ακόμη βιασμούς και επιθέσεις σε δύο διαφορετικές γυναίκες την περσινή χρονιά.

«Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, συνελήφθη περαιτέρω ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 εναντίον μιας άλλης γυναίκας στα 20 της. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες συνεχίζονται», ανέφερε η αστυνομία για τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, αφέθηκε ελεύθερος υπό εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο, αφού πέρασε περίπου 30 ώρες υπό κράτηση και ελέγχεται για τρεις φερόμενες επιθέσεις.

βιασμός