«Αν σε μια μάνα πας και πεις ότι τα παιδιά σου τα σκότωσαν...» - Απασφάλισε η Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ο εκρηκτικός διάλογος με τον Όθωνα Παπαδόπουλο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν σε μια μάνα πας και πεις ότι τα παιδιά σου τα σκότωσαν...» - Απασφάλισε η Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Η υπόθεση της Πάτρας σιγά σιγά έρχεται προς το τέλος της, το οποίο δεν ξέρουμε ποιο θα είναι ωστόσο για την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς είναι για πολλούς νο1 ύποπτη για τους θανάτους και των τριών παιδιών της. Το πρωί της Τετάρτης 6/7 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος, στον οποίο η Ελεωνόρα Μελέτη έθεσε ένα εύλογο ερώτημα κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συζήτησης.

Η ερώτηση της Μελέτη για την Πισπιρίγκου

«Σαν μάνα θα σας ρωτήσω. Αν σε μια μάνα πας και πεις ότι τα παιδιά σου τα σκότωσαν, ενώ κατηγορείσαι, θα πεις “ποιος τα σκότωσε;”, δεν θα πεις “όχι δεν τα σκότωσαν, έχουν πεθάνει από φυσικά αίτια”. Αυτό είναι που θεωρώ εγείρει και την κοινή γνώμη, περιμέναμε μια πιο ανθρώπινη αντίδραση.

Έχεις μια μάνα που κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία της παιδιά και της λένε “ξέρετε κάτι τα σκότωσαν τα παιδιά σας”. Δεν θα ψάξεις να βρεις ποιος τα σκότωσε; Ποιο το όφελος; Εδώ έχουμε μία γυναίκα που λέει “όχι, δεν τα σκότωσαν, έχουν φύγει από φυσικά αίτια”», ρώτησε η παρουσιάστρια τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η απάντηση του κ. Παπαδόπουλου ήταν ότι: «Εάν κατά το χρόνο που φαίνεται ότι σκοτώθηκαν, ήσασταν μόνη σας με το παιδί και δεν υπήρχε άλλος και αυτός ο ισχυρισμός ουσιαστικά με έμμεσο ή με άμεσο τρόπο φωτογράφιζε εσάς, και ξέρατε ότι δεν είχατε κάνει αυτή την πράξη, και εσείς την ίδια προσέγγισε θα είχατε ότι δεν τα σκότωσαν έχουν χάσει τη ζωή τους από φυσικά αίτια, τα οποία δεν έχετε μπορέσει ακόμη να μου αποκαλύψετε και απαιτώ να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας».

''Δεν είπα ποτέ ότι είδα αίμα στο στόμα της'' - Ανατροπή στην κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία κλήθηκε να καταθέσει στη ΓΑΔΑ, αναφορικά με το πανάκι που βρέθηκε στο στόμα της άτυχης Ίριδας. Και ενώ οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, η αδερφή της κατηγορούμενης υποστηρίζει πως έχουν διαστρεβλωθεί τα λόγια της από την κατάθεση.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή δήλωσε τη στήριξή της στην αδερφή της Ρούλα, καθώς το θεωρεί αδύνατο να είναι εκείνη υπεύθυνη για τον θάνατο των τριών παιδιών της. Είναι μέσα στα δέκα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του περιβάλλοντος Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη που κλήθηκαν να καταθέσουν και μάλιστα έχει δηλώσει πως αν αποδειχθεί πως βρίσκεται η Ρούλα πίσω από τους θανάτους θα πάρει η ίδια την κατάσταση στα χέρια της.

«Διαψεύδω ρητά και κατηγορηματικά δημοσιεύματα εφημερίδων και sites αλλά και ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών που αναφέρουν δήθεν στοιχεία της κατάθεσής μου και μου αποδίδουν λόγια που δεν έχω πει ποτέ! Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι στην κατάθεση μου στην ΓΑΔΑ δεν είπα ποτέ ότι είδα αίμα στο στόμα και στα χείλη της Ίριδας!»

«Με λυπεί αφάνταστα το γεγονός να απομονώνονται και να παραποιούνται φράσεις κάποιου με σκοπό την αλλοίωση του νοήματος αυτών που έχω πει. Βρίσκομαι διαρκώς στη δυσάρεστη θέση να διαψεύδω δηλώσεις που δεν έχω κάνει».