Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Πανελλήνιες 2022 - Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

Πως θα εισέλθετε στο σύστημα για να τις δείτε

Πανελλήνιες 2022 - Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα
Ενημέρωση 06.07.2022 13:27
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα και στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ. Συγκεκριμένα, από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής κατά το πρώτο 10ήμερο του 15αύγουστου. Άλλωστε οι βαθμολογίες ήδη έχουν αναρτηθεί εδώ και μέρες.

Τι επιπλέον χρειάζεται να γνωρίζουμε για τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

Οι υποψήφιοι έλαβαν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στο gov.gr.
Επίσης, ανακοινώνονται στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων ειδικών μαθημάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Αναμένεται ''βουτιά'' στις Βάσεις Εισαγωγής των περισσότερων σχολών

Μεγάλη πτώση αναμένεται στις βάσεις εισαγωγής των περισσότερων τμημάτων μετά τις χαμηλές βαθμολογίες, τους συντελεστές βαρύτητας και την ελάχιστη βάση εισαγωγής. Όπως έχει γίνει γνωστό είναι πολλοί οι μαθητές που έχουν γράψει κάτω από τη βάση για αυτό και το Υπουργείο παίρνει αυτό το μέτρο.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επικό σκηνικό - Ο μαθητής που αρίστευσε στις Πανελλήνιες βγήκε στην Μενεγάκη και δεν ήξερε ποια είναι

Ηγουμενίτσα: Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο με επιβάτες

Share