Γλυκά Νερά: Οργάνωσαν θεατρική παράσταση στη μνήμη της αδικοχαμένης Κάρολαιν - Θα συμμετέχει η αγαπημένη της φίλη

Συγκινητικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Οργάνωσαν θεατρική παράσταση στη μνήμη της αδικοχαμένης Κάρολαιν - Θα συμμετέχει η αγαπημένη της φίλη

Η αδικοχαμένη Κάρολαιν Κράουτς σαν σήμερα, Τρίτη 12/7, θα είχε τα γενέθλιά της και θα γιόρταζε μαζί με την οικογένεια και το παιδί της. Η μοίρα, όμως, έπαιξε σκληρό παιχνίδι εναντίον της και τα πράγματα πήραν μία εντελώς διαφορετική τροπή.

Έτσι, για να τιμήσουν την μνήμη της, στον τόπο όπου ζούσε, στην Αλόννησο, τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί μία θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει και μία από τις φίλες της, που είναι χορογράφος, και τα έσοδα αυτής θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σωματείο για αδέσποτα ζώα, τα οποία λάτρευε η 19χρονη. Η είδηση αυτή έγινε, μάλιστα, γνωστή μέσα από την εκπομπή Alpha τώρα.

Θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί για την Κάρολαιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Ανήμερα των γενεθλίων της η μητέρα της στο κοιμητήριο

Ήταν 11 Μαίου του 2021 , όταν όλο το πανελλήνιο παρακολουθούσε σοκαρισμένο την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Κάρολαιν Κράουτς. Ο πρώην σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρίσκεται πλέον στη φυλακή, ενώ ευτυχώς η μικρή της κόρη, Λυδία, ζει πλέον με τους παππούδες της στο νησί.

Η άτυχη κοπέλα θα είχε σαν σήμερα γενέθλια εάν δεν της είχε αφαιρεθεί η ζωή με τόσο άδικο τρόπο. Το κλίμα είναι βαρύ στην Αλόννησο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πήγαν σήμερα στο Κοιμητήριο και άναψαν ένα κεράκι, όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή την Τρίτη 12/7.

Γύρω στις 9:30 το πρωί και η μητέρα της άτυχης Καρολάιν βρέθηκε στο νεκροταφείο και άφησε λουλούδια στο μνήμα της κόρης της, όπως θα δεις στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

Η μητέρα της Καρολάιν έμεινε αρκετή ώρα, καθάρισε τα ξεραμένα λουλούδια. Η ίδια αποφεύγει να συναντά πολύ κόσμο, καθώς είναι πολύ δύσκολο για εκείνη.