Συγκλονισμένη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους

Σοκάρουν οι μαρτυρίες περαστικών

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους

Άλλη μία δυσάρεστη είδηση κάνει την εμφάνισή της από την συμπρωτεύουσα, καθώς μετά τη γυμνή γυναίκα που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι της, έγινε γνωστό πως στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα όταν δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και το ένα έπεσε πάνω σ στάση λεοφορείου.

Πιο συγκεκριμένα από την πρόσκρουση, το ένα από τα δύο οχήματα έπεσε πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, στην περιοχή της Νικόπολης και σύμφωνα με πληροφορίες του Voria, οι τραυματίες είναι παιδιά, ηλικίας περίπου 13 με 14 ετών, τα οποία κινούνταν προς τη στάση και από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Κρίσιμη η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών του τροχαίου

Στη Voria.gr πληροφορίες καταγγέλλουν ότι σχεδόν κάθε ημέρα στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται τροχαία ατυχήματα, καθώς όπως, λένε δεν υπάρχει καλή ορατότητα. Αναφέρουν ότι ναι μεν επί της οδού Λέσβου υπάρχει stop που σημαίνει ότι προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κινούνται επί της Κ. Παλαιολόγου, ωστόσο τα αυτοκίνητα δεν έχουν καλή ορατότητα όταν βγαίνουν προς την Παλαιολόγου με αποτέλεσμα συχνά τροχαία.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση και τραυμάτισε σοβαρά τρεις ανθρώπους

Οι κάτοικοι μάλιστα έχουν τοποθετήσει και λάστιχα σε κολόνα της ΔΕΗ, για να μειώνουν τις συνέπειες πιθανής πρόσκρουσης. Ζητούν να απομακρυνθούν οι κάδοι σκουπιδιών που εμποδίζουν την ορατότητα και να τοποθετηθούν φανάρια, για να μην υπάρξουν τα χειρότερα.

Τραγωδία Κιλκίς: Δύο νεκροί μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνα

Παρά το γεγονός πως, δυστυχώς, τα τροχαία ατυχήματα είναι κάτι σύνηθες στην χώρα μας, με το τελευταίο που βγήκε στη δημοσιότητα να έχει τραγικό τέλος για τον οδηγό, η σύγκρουση αυτοκινήτων με κοπάδι ζώων είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης 13/7 έγινε γνωστό πως την Τρίτη 12/7 στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέου Πετριτσίου, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και τέσσερα τραυματίστηκαν, ύστερα από σύγκρουση με αγριογούρουνα.

Πρόκειται για ένα περιπολικό με οδηγό έναν 42χρονο αστυνομικό και συνεπιβάτες δυο συναδέλφους του 44 και 36 ετών, αντίστοιχα, που εξαιτίας της επαφής με την αγέλη, εξετράπη της πορείας του. Την ίδια στιγμή, ένα διερχόμενο όχημα με οδηγό έναν 53χρονο και επιβάτη έναν 48χρονο συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο ανδρών και τον τραυματισμό των τριών αστυνομικών.

Λίγα δευτερόπλεπτα αργότερα, ένα τρίτο όχημα με οδηγό έναν 56χρονο άνδρα και επιβάτιδα μία 50χρονη από τα Σκόπια έπεσε και επίσης επάνω στο κοπάδι από τα αγριογούρουνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και η γυναίκα. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Μάλιστα, τελείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Στο κάναλι του OPEN μίλησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Τετάρτη 13/7 και αποκάλυψε πως ένας από τους θανόντες ήταν κουμπάρος του.

«Δύσκολες καταστάσεις στην κοινότητά μας. Αυτή ήταν η τύχη τους. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση. Εμφανίστηκε μια αγέλη με αγριογούρουνα που συγκρούστηκαν με το περιπολικό. Χάνει την πορεία του, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, το πρώτο αυτοκίνητο που πήγε να συναντήσει το απέτυχε. Στο δεύτερο αυτοκίνητο ο ένας ήταν κουμπάρος μου, άφησε πέντε παιδιά ορφανά… Ο λάθος άνθρωπος στο λάθος σημείο. Το πρόβλημα είναι από παλιά», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.