Σήμερα η κηδεία του άτυχου 49χρονου στην Πάτρα - Σε εξέλιξη οι πειθαρχικές διαδικασίες στο Νοσοκομείο

Οργή από τους συγγενείς του άτυχου 49χρονου...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σήμερα η κηδεία του άτυχου 49χρονου στην Πάτρα - Σε εξέλιξη οι πειθαρχικές διαδικασίες στο Νοσοκομείο

Με μεγάλο θρήνο θα αποχαιρετήσουν σήμερα συγγενείς και οικεία πρόσωπα τον 49χρονο Θεόδωρο Νεμουτιανό που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, λίγα λεπτά αφού δεν δέχτηκαν να τον περιθάλψουν, αξιολογώντας λάθος την κατάστασή του. Ο άτυχος άνδρας είχε έντονους πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο από το νοσοκομείο τον παρέπεμψαν αλλού, αφού δεν εφημέρευαν.

Υπενθυμίζεται πως ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κληθείς να πάρει θέση για το περιστατικό, το χαρακτήρισε αδιανόητο και ζήτησε την έναρξη κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να αποδωθούν ευθύνες. Δήλωσε επίσης πως αναμένει πληροφορίες για τα πραγματικά περιστατικά από την έρευνα και αν προκύπτουν ευθύνες της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Οι πληροφορίες για την κηδεία του άτυχου 49χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα το απόγευμα τον 49χρονο, που έφυγε άδικα από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο άτυχος άνδρας θα κηδευτεί στο Σκιαδά Τριταίας. Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου.

Δεν έχουν δοθεί επαρκείς εξηγήσεις έως τώρα από την νοσηλεύτρια που υποδέχτηκε τον 49χρονο αδικοχαμένο άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από το υπουργείο Υγείας, έως αύριο θα έχει προκύψει το πόρισμα για την υπόθεση ενώ αναμένεται να διατάξει ΕΔΕ ο Θάνος Πλεύρης. Η νοσηλεύτρια δεν δίνει έως τώρα επαρκείς εξηγήσεις και λέει πως ήταν ένας περιπατητικός ασθενής που προηγουμένως είχε επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο κάδρο έχει μπει προς το παρόν μονάχα το νοσηλευτικό προσωπικό του «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και συγκεκριμένα η νοσηλεύτρια που υποδέχτηκε τον 49χρονο, η οποία δεν έχει δώσει για την ώρα επαρκείς εξηγήσεις για τη στάση της, παραδεχόμενη πως δεν κάλεσε γιατρό για να τον εξετάσει, όταν της περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως επρόκειτο για ένα συνηθισμένο περιστατικό ενός περιπατητικού ασθενή, ο οποίος της ανέφερε πως είχε προηγουμένως επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό. Επιπρόσθετα, πηγές του νοσοκομείου σημειώνουν πως ο 49χρονος δεν πέθανε αμέσως μετά την έξοδό του από αυτό, όπως τόνισαν οι συγγενείς του, αλλά μερικές ώρες αργότερα.

Κατά πληροφορίες, η νοσηλεύτρια εργαζόταν επί σειρά ετών στο Δρομοκαΐτειο από το οποίο και μετακινήθηκε το περασμένο έτος στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Πάτρα