Έγιναν γνωστά τα σπουδαία νέα πως... - Σημαντική ανακοίνωση για τα Lidl

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγιναν γνωστά τα σπουδαία νέα πως... - Σημαντική ανακοίνωση για τα Lidl

Το Lidl όπως είναι γνωστό βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό των καταναλωτών του καθώς κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο προσπαθεί να βάλει ικανοποιητικές τιμές για τους πελάτες προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, υπάρχουν σε φρούτα, λαχανικά, κρέατα κτλπ. Μάλιστα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα προϊόντα που χρειάζεστε το καλοκαίρι με λιγότερα από 5 και 6 ευρώ.

Οι προσφορές των Lidl που δεν θέλεις να χάσεις

Lidl - Προσφορές προϊόντων

Η απόλυτη προσφορά στα Lidl

Σάλος με την εταιρία Lidl - Έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες πως...

Για τις αμερικανικές, κυρίως, εταιρείες, η συγκριτική διαφήμιση αποτελεί δεύτερη φύση του marketing που χρησιμοποιούν στον πόλεμο έναντι των ανταγωνιστών τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο διαφημιστικός πόλεμος μεταξύ των Coca Cοla και Pepsi, ο οποίος μνημονεύεται και στους στίχους του τραγουδιού του Billy Joel "We Didn't Start the Fire".

Στην Ελλάδα πάλι, η συγκριτική διαφήμιση επιπέδου Coca ColaΕΕΕ +0,47% και Pepsi δεν είναι κάτι σύνηθες. Αντιθέτως μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν μια άγνωστη επί της ουσίας διαφημιστική πρακτική. Όχι πλέον. Η απόφαση της Lidl να προχωρήσει σε συγκριτική διαφήμιση όχι έναντι των ανταγωνιστών της αλλά έναντι των....διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr

TAGS