Θερίνες Εκπτώσεις: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Τι θα ισχύσει με τα σούπερ μάρκετ

Δείτε τα ωράρια λειτουργίας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Θερίνες Εκπτώσεις: Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Τι θα ισχύσει με τα σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά είναι σήμερα, 17 Ιουλίου καταστήματα και μαγαζιά, την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων του 2022, με τους καταναλωτές να μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους. Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας στην Αθήνα είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Την ίδια στιγμή τα εμπορικά κέντρα κλείνουν στις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως οι θερινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει από τις 11 Ιουλίου και θα είναι σε εξέλιξη για αρκετό καιρό ακόμα, μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν οικονομίες προκειμένου να ψωνίσουν.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι: «Τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ωράριο λειτουργίας 11:00′ – 18:00’».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των σούπερ μάρκετ για να ενημερωθούν για το σημερινό ωράριο λειτουργίας τους, διότι κάποια είναι κλειστά, ενώ όσα θα είναι ανοιχτά δεν θα έχουν το ίδιο ωράριο λειτουργίας.

Μεγάλο ταρακούνημα στην ελληνική αγορά με την ανακοίνωση του Σκλαβενίτη: "Από σήμερα..."

Όπως σας είπαμε λίγο νωρίτερα, σήμερα Δευτέρα 11/7, ξεκινούν οι προσφορές της σεζόν (δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να προσέχετε) κι εννοείται πως τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης δεν θα έμεναν έξω από όλο αυτό.

Με επίσημη ανακοίνωση που έβγαλαν στο επίσημο site τους, sklavenitis.gr, ανέφεραν χαρακτηριστικά:

"Aπό σήμερα έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου, ισχύουν εκπτώσεις στις πιο κάτω κατηγορίες,
σε όσα Καταστήματά μας τις διαθέτουν:

  • 10%: Ηλεκτρικά είδη
  • 20%: Είδη ρουχισμού & υπόδησης, είδη σπιτιού και παιχνίδια
  • 50%: Παιδικά ρούχα Look @t me"