Τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως: «Το πήρε κρυφά...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τον θάνατο των δύο παιδιών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως: «Το πήρε κρυφά...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τον θάνατο των δύο παιδιών

Τη Δευτέρα 18/7 μία νέα τραγωδία συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, καθώς συνέβη ένα τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως, με δύο νεκρούς. Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα είναι μόλις 15χρονών και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή, ενώ η 18χρονη αδερφή του και ένας 16χρονος ήταν τα θύματα. Μάλιστα, ένας 69χρονος Βρετανός βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο.

Η θεία του νεαρού μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, την ίδια ημέρα, και αποκάλυψε πως ο 15χρονος είχε πάρει κρυφά από τους γονείς του τα δεύτερα κλειδιά του αμαξιού για να πάνε βόλτα, ωστόσο δεν γνώριζε πως αυτή θα ήταν μοιραία. Μάλιστα, μόλις ενημερώθηκε για την κατάσταση της αδερφής του ούρλιαζε από την θλίψη.

Όσα αποκάλυψε η θεία του 15χρονου για το τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως

«To πήρε κρυφά. Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 2:30 τη νύχτα. Οι γονείς δούλευαν και οι δύο και γύρισαν σπίτι και έπεσαν για ύπνο. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά. Τι να πω; Τα παιδιά δεν είχαν πιει.

Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν, αλλά εκεί έγινε το κακό. Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του. Ρώταγε μαμά που είναι η Αναστασία.

Το έμαθε και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως», δήλωσε χαρακτηριστικά.