Φωτιά Πεντέλη: Γυναίκα λιποθύμησε όταν είδε τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι της

Ανεξέλεγκτη πια η πυρκαγιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτιά Πεντέλη: Γυναίκα λιποθύμησε όταν είδε τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι της

Ανεξέλεγκτη είναι πια η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 19/7 στην Πεντέλη και έχει πια εξαπλωθεί και στις γύρω περιοχές. Εκτός του ότι βρέθηκε ένας ηλικιωμένος νεκρός, την ώρα που ρεπορτέρ του ΑΝΤ1 βρίσκονταν στην Παλλήνη, μια γυναίκα λιποθύμησε όταν έβλεπε τις φλόγες να πλησιάζουν στο σπίτι της.

Λιποθύμησε γυναίκα λόγω της φωτιάς

Οι πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο, τις έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και την συνέφεραν.

Λίγο αργότερα, η συγκεκριμένη γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας στην κάμερα.

«Δεν είμαι καλά. Μένω εδώ πιο πάνω. Όλη νύχτα ήμασταν έξω, κάντε κάτι. Όλη νύχτα ήμασταν στον δρόμο και φωνάζαμε “ελάτε πάνω”! Και δεν ερχόταν κανείς. Κάντε κάτι! Το σπίτι μου… Χάνω τα πάντα. Έχω δύο παιδιά εδώ, πού να πάωq Τελείωσαν όλα» είπε, με τον γιο της να την απομακρύνει από το σημείο.

«Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να...» - Τρομακτικές στιγμές για την δημοσιογράφο του Mega

Ο κόσμος έτρεχε να σωθεί, ενώ πολλοί κάτοικοι και από τις γύρω περιοχές εκκένωναν τον χώρο, ενώ οι πυροσβέστες έδιναν και δίνουν μάχη με τις φλόγες, ώστε να μην προχωρήσει η φωτιά και προκαλέσει περισσότερες ζημιές ή ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Οι δημοσιογράφοι των καναλιών ήταν εκεί από την αρχή προσπαθώντας να καταγράψουν ό,τι συνεβαινε και να ενημερώσουν το κοινό, όμως και οι ίδιοι βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση, αφού οι καπνοί είχαν γεμίσει τον ουρανό. Μάλιστα, η ρεπόρτερ του MEGA, Μάνια Αλιβιζάτου, εξήγησε πως δεν της ήταν καθόλου εύκολο να αναπνεύσει και να μπορέσει να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά.

«Η ατμόσφαιρα γίνεται ολοένα και πιο αποπνικτική. Περνάνε σπίθες μπροστά από την κάμερα, η κατάσταση είναι αποπνικτική. Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω και να ανοίξω τα μάτια μου, γιατί οι καπνοί είναι πάρα πολύ έντονοι αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.