Ναύπακτος: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης 26χρονης αστυνομικού - Που και πότε θα τελεστεί

Απαρηγόρητοι όλοι

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ναύπακτος: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης 26χρονης αστυνομικού - Που και πότε θα τελεστεί

Σε λίγες ώρες στη Ναύπακτο, το τελευταίο αντίο στην 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της από το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης-Υμηττού όπου υπηρετούσε.

Απαρηγόρητος ο συνάδελφος της, με τον οποίο η 26χρονη είχαν βγει για μια συνηθισμένη περιπολία τα ξημερώματα της Τετάρτης σε περιοχές του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, μέχρι την στιγμή που άρχισε για εκείνη η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή της.

Όλοι θεωρούν σίγουρο πως τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκαν στη σορό της 26χρονης θα φωτίσουν τις συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου της που μέχρι τώρα έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Σήμερα Πέμπτη 21/7 η κηδεία της αδικοχαμένης αστυνομικού Χαρούλας Κανέλλου

Η κηδεία σύμφωνα με ανάρτηση φίλου της οικογένειας έχει προγραμματιστεί για σήμερα ο απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Ναύπακτο:

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ δεν βρίσκεται ποια μαζί μας. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 και ώρα 17.30 στον ιερό ναό ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και ο Πανάγαθος Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο».

Ναύπακτος: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης 26χρονης αστυνομικού

Κεντρική φωτογραφία: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Πώς έγινε το μοιραίο

Χωρίς σφυγμό μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/7 στο Ασκληπιείο της Βούλας η 26χρονη αστυνομικός Χαρούλα Κανέλλου, η οποία κατά τη διάρκεια περιπολίας με συναδέλφους της σε περιοχές του δήμου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο, αλλά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Ασκληπιείο Βούλας, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για τουλάχιστον μια ώρα εφαρμόζοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.

Την 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο δήμαρχος Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωνσταντάρας, που όπως εξήγησε στο protothema.gr είναι πολλά χρόνια φίλος με τον πατέρα της Γιάννη, αξιωματικό της αστυνομίας.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη να φύγει έτσι από την ζωή το κορίτσι. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Με τον πατέρα της που είναι επίσης αξιωματικός της αστυνομίας πολλά χρόνια στη Ναύπακτο μας συνδέει φιλία. Η Χαρούλα ξέρω πως εργαζόταν σε αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Δυστυχώς, απίστευτο να φύγει έτσι το παιδί».

Ο ίδιος έγραψε νωρίτερα σε ανάρτηση του:
«Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια μιας νέας 26χρονης κοπέλας, θυγατέρας του εξαιρετικού φιλου και συμπολίτη μας Γιάννη Κανέλλου από την Κόφτρα Αναλήψεως, που έφυγε αιφνίδια από την ζωή.

Κουράγιο να δώσει ο Θεός στην οικογένεια.
Καλό παράδεισο στην όμορφη ΧΑΡΟΥΛΑ».