Σπάτα: Τα τελευταία λεπτά του άτυχου 21χρονου λίγο πριν χάσει την ζωή του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπάτα: Τα τελευταία λεπτά του άτυχου 21χρονου λίγο πριν χάσει την ζωή του

Σύμφωνα με το MEGA στην φόρα βγήκαν νεότερες πληροφορίες αναφορικά με την τραγωδία στα Σπάτα όπου στοίχισε τη ζωή του 21χρονου Βρετανού Jack Fenton όταν ο ίδιος κατέβηκε από τη δεξιά πόρτα του ελικοπτέρου και περπάτησε με συνοδεία προσωπικού προς ασφαλές σημείο.

Όπως είναι λογικό, η οικογένεια του 21χρονου είναι συντεντριμμένη καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε αφού είχαν έρθει στην Ελλάδα για τις τους διακοπές και όλο τους το ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στα Σπάτα

Ο ένας από τους τρεις φίλους του 22χρονου και εκείνος υποστηρίζει πως κάνεις από την εταιρεία δεν τους είπε προς τα πού να κινηθούν μετά από την αποβίβαση.

«Δε δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας ανοίξουν τις πόρτες. Αποβιβαστήκαμε και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Δεν ήταν στο τηλέφωνό του. Γιατί γύρισε προς το πίσω μέρος δεν ξέρω».

«Όλα τα υπόλοιπα είναι αηδίες» - Έξαλλη η αδερφή του αδικοχαμένου Jack Fenton

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου στις 25/7 του νεαρού Βρετανού, Τζακ Φέντον, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα. Όταν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 25/7 επέστρεψε με την παρέα του από τη Μύκονο, στην προσγείωση, ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πλησίασε τον έλικα του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να διαμελισθεί.

Τα πρώτα λόγια της αδερφής του Τζακ Φέντον

Με αποκλειστικές της δηλώσεις στην «Daily Mail», η αδελφή του Τζακ Φέντον, Ντέιζι, αντιδρά έντονα στις πληροφορίες ότι ο 22χρονος δεν υπάκουσε στις οδηγίες. H 20χρονη χαρακτήρισε «αηδίες» τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς και δήλωσε βέβαιη ότι ο αδελφός της ήταν πολύ προσεκτικός, αλλά δεν είχε ενημερωθεί σωστά από τον πιλότο του ελικοπτέρου.

Η 20χρονη, η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, δήλωσε στην «Daily Mail»: «Αυτό ήταν το πρώτο ταξίδι του Τζακ με ελικόπτερο. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι θα ήταν πολύ επιφυλακτικός και προσεκτικός. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται, ότι δηλαδή γύρισε πίσω στο ελικόπτερο και ότι παραβίασε το πρωτόκολλο, είναι αηδίες. Γιατί; Μα γιατί δεν υπήρχε πρωτόκολλο. Ποτέ δεν τους είπαν τι να κάνουν και τι να μην κάνουν».

«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ανάγκασε τον αδελφό μου να γυρίσει πίσω στο ελικόπτερο. Ίσως να ξέχασε κάτι. Ωστόσο, όσα ακούγονται, ότι γύρισε πίσω για να βγάλει selfie, είναι αηδίες, είναι ψέματα».

«Ο Τζακ δεν ήταν ένα πλούσιο και αντιπαθητικό παιδί. Ήταν καλεσμένος σε αυτές τις διακοπές. Αυτό ήταν το πρώτο του ταξίδι με ελικόπτερο», πρόσθεσε η αδελφή του 22χρονου και έκανε γνωστό ότι η οικογένεια δεν προτίθεται να έρθει στην Ελλάδα, αλλά περιμένουν όλοι τη σορό του Τζακ Φέντον να φτάσει στη Βρετανία.