Σοκ στο χώρο του αθλητισμού - Πρώην άσσος της ΑΕΚ καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας

Δείτε ποιος είναι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ στο χώρο του αθλητισμού - Πρώην άσσος της ΑΕΚ καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας

Με της φυλακής τα σίδερα είναι αντιμέτωπος ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και παλαίμαχος πλέον Νίκολα Μάλμπασα, καθώς καταδικάστηκε σε 4.5 χρόνια φυλάκισης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι. Συγκεκριμένα ο σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για την απόπειρα δολοφονίας ενός 47χρονου άνδρα το καλοκαίρι του 2020, ο οποίος φαίνεται να του χρώσταγε λεφτά.

Είχαμε καιρό να ακούσουμε για παραβατική συμπεριφορά κάποιου αθλητή και δε τόσο σοβαρή, και όπως ήταν φυσικό η είδηση για την καταδίκη του πρώην παίκτη της ΑΕΚ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και στους οπαδούς που έχουν αναμνήσεις του Μάλμπασα με τη φανέλα της ομάδας του. Η τελευταία είδηση ήταν για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατηγορήθηκε από την κοπέλα του για ξυλοδαρμό.

Οι λεπτομέρειες γύρω από την καταδίκη του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Νίκολα Μάλμπασα

Το Δικαστήριο του Βελιγραδίου καταδίκασε τον Νίκολα Μάλμπασα με τη συγκεκριμένη ποινή, για απόπειρα δολοφονίας ενός 47χρονου άνδρα το καλοκαίρι του 2020.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να χρωστούσε χρήματα στον παλαίμαχο αμυντικό, με πέρασμα από την ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Σέρβος αρνείται όλες τις κατηγορίες και τονίζει ότι τον άτυχο άνδρα τον μαχαίρωσε ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο εισέβαλε στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν ο Μάλμπασα και το θύμα, δίχως όμως να τον κατονομάσει.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε ποινή δέκα ετών στον Μάλμπασα η οποία δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο το οποίο τελικά του επέβαλλε 4,5 χρόνια κάθειρξης. Ο Σέρβος έχει δικαίωμα έφεσης την οποία και θα καταθέσει.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Νίκολα Μάλμπασα που καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας

To πέρασμά του από την Ελλάδα

Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1977. Είναι 1,77 και παίζει ως μέσος αμυντικός. Από την ΑΕΚ πέρασε το 2006-2007 και έκανε 29 εμφανίσεις με την ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε πολλές σέρβικες ομάδες, αλλά και στη Ρωσία, την Γερμανία και την Κίνα.