ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος σήμερα 4/8 σε 6 περιοχές

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος σήμερα 4/8 σε 6 περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 4/8 τις περιοχές στην Αττική με προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για σήμερα, ενώ σε παρόμοια ανακοίνωση προχώρησε νωρίτερα και η ΕΥΔΑΠ.

Συνολικά 6 περιοχές που θα επηρεαστούν, ενώ γνωστοποίησε και τις ώρες αλλά και τις οδούς όπου θα σημειωθούν οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα 4/8 για μερικές ώρες

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα 4/8 για μερικές ώρες

Αναλυτικά οι περιοχές που δεν θα έχουν ρεύμα σήμερα 4/8 για μερικές ώρες

ΔΕΗ: Βγήκε η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στην Αττική

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. δημοσίευσε την προκήρυξη 2/2022 για την πλήρωση συνολικά 58 θέσεων, προσωπικού Εξειδικευμένων Προσόντων ή Εμπειρίας με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 58 μόνιμες προσλήψεις αφορούν αποκλειστικά την Αττική, όπως αναλυτικά φαίνεται στην προκήρυξη που παρουσιάζει το proson.gr.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και λήγει τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00.

Οι ειδικότητες που ζητούνται, όπως φαίνεται αναλυτικά παρουσιάζει το proson.gr:

  • ΠΕ Πληροφορικής - 37 θέσεις
  • ΤΕ Πληροφορικής - 27 θέσεις

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στον ΔΕΔΔΗΕ καθώς και να υποβάλλουν τα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά µε τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα και τα κριτήρια που επικαλούνται.

Εάν όλη αυτή η διαδικασία σας φαίνεται «βουνό» τότε το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας να κάνει την αίτηση σας.

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

Δύο από τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που ζητούνται στην προκήρυξη της ΔΕΗ είναι:

H γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Καλή, Πολύ Καλή ή Άριστη)

TAGS