Έγκλημα στο Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει στο παρελθόν υπέρ του δολοφόνου της για αιματηρό επεισόδιο

Όσα αποκάλυψε το δελτίο ειδήσεων του Mega

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει στο παρελθόν υπέρ του δολοφόνου της για αιματηρό επεισόδιο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, από τον σύντροφό της που παραμένει εξαφανισμένος. Το δελτίο ειδήσεων του Mega έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν του ζευγαριού, καθώς φαίνεται ότι η άτυχη κοπέλα τον είχε υποστηρίξει στις αστυνομικές αρχές όταν είχε δημιουργήσει αιματηρό επεισόδιο σε μαγαζί.

Ο 30χρονος άνδρας πακιστανικής καταγωγής καταζητείται από την αστυνομία καθώς στο κινητό της κοπέλας βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα που της έστελνε το τελευταίο διάστημα, ενώ DNA του βρέθηκε και στα νύχια της, αφού υπήρχαν στο πτώμα της σημάδια πάλης. Φημολογείται ότι κρύβεται εντός Αττικής και ότι θα παραδοθεί σύντομα, έχοντας σκεφτεί το άλλοθι του.

Το αιματηρό επεισόδιο που δημιούργησε ο 30χρονος φερόμενος ως δολοφόνος στο Περιστέρι

Σύμφωνα με το Mega, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει. Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Απαρηγόρητη και οργισμένη η μάνα της 17χρονης κοπέλας

Η μητέρα της 17χρονης Νικολέττας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι μίλησε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του ALPHA και προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, περιγράφοντας την αγωνία της όταν δεν μπορούσε να εντοπίσει που βρισκόταν το παιδί της. Μάλιστα, ζητούσε απεγνωσμένα να βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Θέλω μόνο να βρεθεί αυτό το καθίκι, μπορούνε; Μου σκότωσε το παιδί μου, μου πήρε την ψυχή μου. Ζητάω δικαίωση, να τον βρουν», είπε αρχικά ξεσπώντας.

«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, έστειλα τα παιδιά στο σπίτι να δούνε γιατί δεν ήρθε στη δουλειά και γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Δεν απαντούσε, δεν μπορούσαμε να μπούμε σπίτι, τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για τη δουλειά το παιδί κοιμόταν, έφυγα εγώ στις 4 η ώρα για τη δουλειά και μετά από τις 5 και μετά, έγινε ό,τι έγινε, μου το είπαν στην αστυνομία», κατέληξε.