"Έσκασε" σημαντική ανακοίνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου - Έγινε γνωστό πως...

Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Τις τελευταίες ημέρες η θερμοκρασία είχε ανέβει στα ύψη, ωστόσο με άστατο καιρό φαίνεται πως θα φτάσουμε φέτος μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook παρουσίασε τις θερμοκρασίες μέχρι και τις 16 Αυγούστου στην Ελλάδα. Μάλιστα, η ενίσχυση των βόρειων ανέμων αυξάνει την πιθανότητα για πυρκαγιές το επόμενο διήμερο.

Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

«Φίλες και φίλοι, Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας μέχρι περίπου τις 16 Αυγούστου με μια μόνο ματιά ενώ υπάρχουν ενδείξεις για άστατο καιρό τα μεσημέρια - απογεύματα και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά στις 7 με 8 του μηνός και ξανά από τις 10 Αυγούστου μέχρι και τον 15Αύγουστο!

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ».

Πρόγνωση καιρού για αύριο, 6/8

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και του ανατολικού Αιγαίου τους 34 με 36 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.