Σοκ στην Αμερική: 4 Άνθρωποι δίνουν μάχη για τη ζωή μετά από πτώση κεραυνού στο Λευκό Οίκο

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο από το συμβάν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκ στην Αμερική: 4 Άνθρωποι δίνουν μάχη για τη ζωή μετά από πτώση κεραυνού στο Λευκό Οίκο

Ένα πρωτοφανές συμβάν στα χρονικά συνέβη χθες σε απόσταση αναπνοής από τον Λευκό Οίκο καθώς λόγω σφοδρής κακοκαιρίας ένας κεραυνός έπεσε στο απέναντι πάρκο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά τέσσερις άνθρωποι, δύο άντρες και δύο γυναίκες με τις κάμερες ασφαλείας της προεδρικής οικίας των ΗΠΑ να έχουν καταγράψει το στιγμιότυπο.

Η Ήπειρος πλήττεται συχνά από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως τυφώνες, καταιγίδες και ανεμοστρόβιλοι με χιλιάδες ανθρώπους να χάνουν κάθε χρόνο το σπίτι τους, ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Πριν από σχεδόν δυο μήνες άλλο ένα τραγικό δυστύχημα προκλήθηκε, αυτή τη φορά όχι από τον καιρό, όταν εκτροχιάστηκε τρένο στο Κάνσας με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό πολλών ανθρώπων.

Η στιγμή που ο κεραυνός πέφτει σε απόσταση αναπνοής από τον Λευκό Οίκο

Ο κεραυνός «χτύπησε» το πάρκο Λαφαγιέτ, απέναντι από τον Λευκό Οίκο, και η στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν πως και οι 4 τραυματίες ήταν πεσμένοι στο έδαφος και χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα Μέσα οι τέσσερις άνθρωποι στέκονταν κοντά σε ένα δέντρο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον φράχτη που περιβάλλει την προεδρική κατοικία και τα γραφεία. Ένα τμήμα του πάρκου παρέμεινε κλειστό το απόγευμα της Πέμπτης με συνεργεία έκτακτης ανάγκης να επιχειρούν στο σημείο.